2024. 07. 15. hétfő

Henrik, Roland
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

„24” –Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt huszonnégy órában is több esetben történt rendőri intézkedés.

Megyénk útjain egy személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt. A nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket okozó eset körülményeit a Miskolci Rendőrkapitányság vizsgálja.

A rendőrség az eset kapcsán felhívja a figyelmet, hogy a közlekedők fokozott óvatossággal és körültekintéssel vegyenek részt a forgalomban és tartsák szem előtt: Mindenkit haza várnak!

A rendőrség pénteken többek között öt bolti tolvajt vettek szabálysértési őrizetbe, akik különböző üzletekből kíséreltek meg árucikkeket fizetés nélkül kivinni az áruházakból. Az adatokat tovább bontva a Miskolci három, míg a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság két esetben indított eljárást tulajdon elleni szabálysértés miatt.

Terménytolvajokkal szemben is indult eljárás az Edelényi, illetve a Szerencsi Rendőrkapitányságokon, összesen három esetben.

A Rendőrkapitányságok tájékoztatása alapján: B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Elindult a dohány-kontroll
Július elején megindult a dohánylevelek betakarításának szezonja, az úgynevezett „törés”. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatósága – a…

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…