2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

„24” – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2012. október 18-án is több esetben történt rendőri intézkedés.

Az Encsi Rendőrkapitányság beutazási és tartózkodási tilalom megsértése vétségének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy 32 éves, ukrán állampolgárral szemben. A férfit egy közúti ellenőrzés alkamával vonták intézkedés alá, amely során kiderült, hogy vele szemben a BÁH Észak-Alföldi Regionális Igazgatósága beutazási és tartózkodási tilalmat rendelt el. A férfit a rendőrök őrizetbe vették.

Az elmúlt 24 órában megyénk területén egy könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset történt.

 

Kora reggel Sátoraljaújhely és Kisvárda között egy tehergépkocsi vezetője nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg járműve sebességét, így a kanyarban kisodródott. A baleset körülményeit a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság vizsgálja.

 

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…