2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF

„24” – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt huszonnégy órában is több esetben történt rendőri intézkedés, egy berzéki családi házba például a nyitott ablakon keresztül jutott be a tolvaj! Az eset kapcsán a rendőrség felhívja a figyelmet arra, hogy ne adjanak esélyt a bűnözőknek!

Megyénk útjain nem történt személyi sérüléssel járó közlekedési baleset, illetve a rendőrség tudomására hat anyagi kárral járó baleset jutott.

Tiltott kéjelgés miatt vette szabálysértési őrizetbe a Miskolci Rendőrkapitányság azt a 18 éves lányt, aki szexuális szolgálatait kínálta a József Attila úton az arra elhaladó autósoknak. A prostitúciós tevékenységet folytató nő a szükséges orvosi igazolással sem rendelkezett.

Ideiglenes távoltartást rendelt el a rendőrség egy sajóbábonyi férfival szemben, aki családtagjait fenyegette, illetve bántalmazta.

Egy berzéki családi házba a nyitott ablakon keresztül jutott be a tolvaj, aki ékszereket és készpénzt tulajdonított el, majd elmenekült a helyszínről. A Miskolci Rendőrkapitányság lopás miatt indított eljárást az ügyben egyelőre ismertetlen elkövetővel szemben. A rendőrség az eset kapcsán felhívja a figyelmet, hogy ne hagyják nyitva ablakaikat, ajtóikat, ha elmennek otthonról!

A Rendőrkapitányságok tájékoztatása alapján: B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…
Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…

További cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…