2024. 07. 27. szombat

Olga, Liliána
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF

„24” – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2012. október 17-én is több esetben történt rendőri intézkedés.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság eljárást indított felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt egy 59 éves mezőcsáti lakos ellen. A férfi családi nézetletérés miatt a város utcáján egy macsétával kergette, közben megöléssel fenyegette lánya élettársát, egy 29 éves helyi férfit. A cselekmény másokban megbotránkozást és riadalmat keltett, személyi sérülés nem történt. Az elkövetőt a rendőrök elfogták.

Az Encsi Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 22 éves gagybátori lakos ellen. A férfi a település egyik utcájában előzetes szóváltást követően egy vascsővel bántalmazni akart egy 15 éves helyi fiút. A fiatalkorú kitért az ütés elől, ekkor támadója egy üzlethelység két ablakát betörte. Személyi sérülés nem történt. Az elkövetőt a rendőrség őrizetbe vette.

A Miskolci Rendőrkapitányság beutazási és tartózkodási tilalom megsértése vétségének megalapozott gyanúja indított eljárást egy 35 éves, külföldi állampolgárral szemben. A férfit a miskolci rendőrök vonták intézkedés alá, amely során kiderült, hogy az igazoltatottat a Szegedi Városi Bíróság jogerős végzésében korábban, beutazási és tartózkodási tilalom megsértésének vétsége miatt 3 évre kiutasította. A külföldi személyt a rendőrök őrizetbe vették.

Az elmúlt 24 órában megyénk területén személyi sérüléssel járó közlekedési baleset nem történt. A rendőrség tudomására kettő anyagi kárral végződő ütközés jutott.  

A Rendőrség kiemelten kezeli a rendszeres közúti ellenőrzéseket, így a közlekedők a megye útjain bárhol számíthatnak rendőri jelenlétre, sebességellenőrzésre.

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ott segítünk, ahol tudunk…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei nem először, és valószínűleg nem is utoljára jeleskedtek közúti balesetnél. Eg…
Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…

További cikkek

Best of Program
2024.augusztus 8–31., Magyar Képzőművészeti Egyetem, Barcsay terem, Aula (1062 Budapest, Andrássy út 69–71.)   augusztus 8. csütörtök, 19…