2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

„24” – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt huszonnégy órában is több esetben történt rendőri intézkedés.

A rendőri szervek 2013. június 1-jén négy személyt vettek szabálysértési őrizetbe. Az illetékes rendőrkapitányságok 72 órán belül állítják bíróság elé az eljárás alá vontakat, tiltott kéjelgésért egy, még lopás miatt három elkövetőt.

Az Encsi Rendőrkapitányság csoportosan, az Ózdi és a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság pedig felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indított eljárást. A kiértesített rendőrjárőrök mindhárom esetben elfogták és előállították az elkövetőket.

A rendelkezésre álló információk szerint Hernádvécse belterületén előzetes szóváltást követően V. Gergő 21 éves, M. Zoltán 24 éves és két fiatalkorú társa bántalmazott két helyi lakost. A cselekmény során az egyik sértett súlyos, még a másik könnyű sérülést szenvedett.

Ózdon F. Aladár 75 éves és B. Tibor 65 éves helyi lakosok előzetes szóváltást követően, korábbi haragos viszonyuk miatt botokkal bántalmazták egymást, ennek során mindketten könnyebb sérülést szenvedtek.

Cigánd belterületén Sz. Ferenc 49 éves helyi lakos előzetes nézeteltérése miatt egy kapával megpróbált megütni két fiatalkorú fiút. A cselekmény során személyi sérülés nem történt.

Megyénk útjain az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, anyagi kárral végződő ütközés öt esetben jutott a rendőrség tudomására.

A balesetek elkerülése érdekében a Rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy az időjárási és útviszonyoknak megfelelően, fokozott körültekintéssel vezessék járműveiket!
Ne feledjék: mindenkit haza várnak!

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek