2024. 06. 15. szombat

Jolán, Vid
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF

„24” – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság rendőri szervei 2013. május 24-én hét személyt vettek szabálysértési őrizetbe, garázdaság miatt három, lopásért kettő, tiltott kéjelgésért két főt. Az illetékes rendőrkapitányságok 72 órán belül állítják bíróság elé az eljárás alá vontakat. Miskolcon a rendőrjárőrök egy helyi és egy poroszlói nőt értek tetten, akik az út szélén állva az arra haladó gépjárművek vezetőinek pénzért kínálták szexuális szolgáltatásaikat. Mindkét nőt őrizetbe vették tiltott kéjelgés szabálysértése miatt.

Egy sátoraljaújhelyi férfi Miskolcon lakó volt élettársa otthonába akart bejutni. Ennek érdekében ott hangosan kiabálva kért bebocsátást, az ajtót rugdosta és hangosan szitkozódott. Cselekménye alkalmas volt arra, hogy másokban félelmet, megbotránkozást keltsen. A rendőrség garázdaság szabálysértése miatt vette őrizetbe az elkövetőt.

Megyénk útjain az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, anyagi kárral végződő ütközés két esetben jutott a rendőrség tudomására.

A balesetek elkerülése érdekében a Rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy az időjárási és útviszonyoknak megfelelően, fokozott körültekintéssel vezessék járműveiket!

Ne feledjék: mindenkit haza várnak!

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …

További cikkek