2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

„24” – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság rendőri szervei 2013. május 16-án négy személyt vettek szabálysértési őrizetbe, két főt lopás, egy-egy elkövetőt pedig garázdaság és tiltott kéjelgés miatt.

A Miskolci Rendőrkapitányság járőrei érték tetten K. Józsefnét Miskolcon a Besenyői úton, aki az út szélén állva az arra haladó gépjárművek vezetőinek pénzért kínálta szexuális szolgáltatásait. A rendőrök az asszonyt előállították.

Miskolc egyik nagyáruházában a biztonsági őr érte tetten B. Józsefet lopáson. A férfi az üzlet vásárlóterében női társával a pultról több ékszert (12 db nyakláncot, 1 db karkötőt és 4 db fülbevalót) emelt el, majd azokat táskájukba rejtették és fizetés nélkül akarták elvinni. A rendőrök az elkövetőket előállították.

Az illetékes rendőrkapitányságok 72 órán belül állítják bíróság elé az eljárás alá vont személyeket.

Megyénk útjain az elmúlt huszonnégy órában nem történt személyi sérüléssel járó közlekedési baleset, anyagi kárral végződő ütközés öt esetben jutott a rendőrség tudomására.

A balesetek elkerülése érdekében a Rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy az időjárási és útviszonyoknak megfelelően, fokozott körültekintéssel vezessék járműveiket!

Ne feledjék: mindenkit haza várnak!

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek