2022. 08. 19. péntek

Huba
1 EUR 405 HUF
1 GBP 480 HUF

„24” – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság rendőri szervei 2013. május 12-én négy személyt vettek szabálysértési őrizetbe. Egy ózdi férfi egy boltból kísérelt meg különféle árucikkeket fizetés nélkül kivinni, de tetten érték. Két miskolci nővel szemben tiltott kéjelgés, még egy borsodbótai férfival szemben távoltartás szabályainak megszegése miatt intézkedtek a rendőrök.
Az illetékes rendőrkapitányságok 72 órán belül állítják bíróság elé az eljárás alá vont személyeket.

Megyénk útjain az elmúlt huszonnégy órában egy személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, anyagi kárral végződő ütközés két esetben jutott a rendőrség tudomására.

Egy 57 éves mezőkeresztesi férfi motorkerékpárral közlekedett Mezőnagymihály belterületén. Az eljárás adatai szerint a sofőr haladása közben vele szemben az úttest közepén, gyalogosan közlekedő gyermekek mellett hajtott el. Ezt követően feltehetően nem az út vonalvezetésének megfelelően választotta meg a jármű sebességét és az útkanyarulatba beérve a motorral megcsúszott a kaviccsal terített úttesten. A férfi elvesztette a jármű irányítása felett az uralmát, lehajtott az úttest szélére, ahol a füves útpadkán felborult, majd az útra esett.

A motorost a kiérkező mentősök kórházba szállították. Az elsődleges orvosi vizsgálatok szerint a férfi súlyos, töréses sérüléseket szenvedett.

A balesetek elkerülése érdekében a Rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy az időjárási és útviszonyoknak megfelelően, fokozott körültekintéssel vezessék járműveiket!

Ne feledjék: mindenkit haza várnak!

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Az Edelényi Rendőrkapitányság vezetője fokozott ellenőrzést rendelt el 2022. augusztus 20-án és augusztus 21-én. Az Edelényi Rendőrkapitányság veze…

További cikkek

A második hazai pályán
A hétvégén a Gender Racing Team számára a több szempontból is második hazai pályának számító Slovakiaringen áll rajthoz az FIA CEZ Zone Trophy talán l…