2024. 07. 26. péntek

Anna, Anikó
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • „24” – Öt fő őrizetben – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

„24” – Öt fő őrizetben – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. január 17-én is több esetben történt rendőri intézkedés.
A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság lopás miatt öt főt vett szabálysértési őrizetbe.

Girincs belterületén a rendőrjárőr vonta intézkedés alá egy tehergépkocsi vezetőjét, aki a jármű platóján fát szállított. Az autón még öt körömi férfi is utazott, akik a tüzelőt egy közeli erőrészben szedték össze engedély nélkül. A rendőrjárőrök mindannyiukat előállították a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányságra és a fatolvajokat szabálysértési őrizetbe vették.

Megyénk útjain 2013. január 17-én három személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, melynek során egy férfi életét vesztette, továbbá egy személy súlyos, még szintén egy fő könnyebb sérüléseket szenvedett. Anyagi káros ütközés egy esetben jutott a rendőrség tudomására.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy 24 éves budapesti nő vezette személygépkocsiját Mályi belterületén, Miskolc irányából Nyékládháza felé, délután 5 órakor. Haladása során az egyik kereszteződés kijelölt gyalogos átkelőhelyénél későn észlelte az ott keresztül menő gyalogost, akit autójával elütött. A baleset következtében a gyalogos súlyos-életveszélyes sérüléseket szenvedett és kórházba szállították. Az idős, kb. 70-75 éves férfi, akinek személyazonosságát ezidáig nem sikerült megállapítani, sérülései következtében az éjszakai órákban elhunyt. Az eset pontos körülményeit a rendőrség szakértő bevonásával vizsgálja.

Egy 60 éves férfi Nagybarca belterületén közlekedett kerékpárjával Vadna irányából Bánhorváti felé. Lakása elé érve, balra kanyarodva akart oda behajtani, de eközben a bicikli első kereke kicsúszott a jeges úton és a férfi elesett. A helyi férfi a baleset következtében súlyos sérüléseket szenvedett.

A Rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a télies, havas, fagyos időben az időjárási, látási és útviszonyoknak megfelelően, fokozott körültekintéssel vezessék gépjárműveiket!

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ott segítünk, ahol tudunk…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei nem először, és valószínűleg nem is utoljára jeleskedtek közúti balesetnél. Eg…
Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…

További cikkek

Best of Program
2024.augusztus 8–31., Magyar Képzőművészeti Egyetem, Barcsay terem, Aula (1062 Budapest, Andrássy út 69–71.)   augusztus 8. csütörtök, 19…