2024. 07. 15. hétfő

Henrik, Roland
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • „24” – Öt fő őrizetben – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

„24” – Öt fő őrizetben – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. január 17-én is több esetben történt rendőri intézkedés.
A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság lopás miatt öt főt vett szabálysértési őrizetbe.

Girincs belterületén a rendőrjárőr vonta intézkedés alá egy tehergépkocsi vezetőjét, aki a jármű platóján fát szállított. Az autón még öt körömi férfi is utazott, akik a tüzelőt egy közeli erőrészben szedték össze engedély nélkül. A rendőrjárőrök mindannyiukat előállították a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányságra és a fatolvajokat szabálysértési őrizetbe vették.

Megyénk útjain 2013. január 17-én három személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, melynek során egy férfi életét vesztette, továbbá egy személy súlyos, még szintén egy fő könnyebb sérüléseket szenvedett. Anyagi káros ütközés egy esetben jutott a rendőrség tudomására.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy 24 éves budapesti nő vezette személygépkocsiját Mályi belterületén, Miskolc irányából Nyékládháza felé, délután 5 órakor. Haladása során az egyik kereszteződés kijelölt gyalogos átkelőhelyénél későn észlelte az ott keresztül menő gyalogost, akit autójával elütött. A baleset következtében a gyalogos súlyos-életveszélyes sérüléseket szenvedett és kórházba szállították. Az idős, kb. 70-75 éves férfi, akinek személyazonosságát ezidáig nem sikerült megállapítani, sérülései következtében az éjszakai órákban elhunyt. Az eset pontos körülményeit a rendőrség szakértő bevonásával vizsgálja.

Egy 60 éves férfi Nagybarca belterületén közlekedett kerékpárjával Vadna irányából Bánhorváti felé. Lakása elé érve, balra kanyarodva akart oda behajtani, de eközben a bicikli első kereke kicsúszott a jeges úton és a férfi elesett. A helyi férfi a baleset következtében súlyos sérüléseket szenvedett.

A Rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a télies, havas, fagyos időben az időjárási, látási és útviszonyoknak megfelelően, fokozott körültekintéssel vezessék gépjárműveiket!

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek