2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • „24” – Őrizetben a sajókazai garázdák: Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

„24” – Őrizetben a sajókazai garázdák: Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. március 17-én is több esetben történt rendőri intézkedés.

Megyénk útjain az elmúlt nap két személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, emellett négy anyagi kárral végződő ütközés jutott a rendőrség tudomására.

Pördítő árok

Egy személygépkocsi vezetője a déli órákban haladt Szuhogy irányából Szendrő felé. A szemle adatai alapján egy kanyarban a sofőr nem az út vonalvezetésének megfelelően választotta meg járműve sebességét, így kisodródott és az út melletti árokban megpördült, s végül a kerekein állt meg. A kórházba szállított vezetőnél és utasánál az ügyeletes orvos nyolc napon belül gyógyuló sérüléséket állapított meg. A közlekedési baleset körülményeit az Edelényi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Tállya belterületén egy autó vezetője elsodort egy gyalogost, akit személyi sérülésekkel szállítottak kórházba. Az esti órákban történt balesetet a Szerencsi Rendőrkapitányság vizsgálja.

A Rendőrség kiemelten kezeli a rendszeres közúti ellenőrzéseket, így a közlekedők a megye útjain bárhol számíthatnak rendőri jelenlétre, sebességellenőrzésre!

Szabálysértési őrizetbe vételek

A megye rendőri szervei az elmúlt huszonnégy órában két főt vettek szabálysértési őrizetbe.

A miskolci rendőrök egy bolti tolvaj, míg az ózdi járőrök egy illegális fakitermelő ügyében hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket 72 órán belül, gyorsított eljárásban állítják bíróság elé.

Őrizetben a sajókazai garázdák

Csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indított eljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság öt nővel és négy férfival szemben. Az eljárás adatai alapján a sajókazai gyanúsítottak korábbi nézetletérésüket karókkal és széklábakkal akarták dűlőre vinni. A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a 18 éves R. Sándort és az 50 éves L. Jenőt bűnügyi őrizetbe vette, egyben előterjesztést tesz előzetes letartóztatásuk bírósági elrendelésére.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…
Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…