2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • „24” – Nők a rács mögött – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

„24” – Nők a rács mögött – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt huszonnégy órában is több esetben történt rendőri intézkedés, például miskolci garázdákat helyezett szabálysértési őrizetbe a hatóság. Megyénk útjain szeptember 16-án két súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset történt, amelyeket a Miskolci, illetve az Ózdi Rendőrkapitányság vizsgál.

Bőcs belterületén a délutáni órákban egy személygépkocsi sofőrje nem tartott kellő távolságot egy gyalogoshoz képest, így elsodorta a visszapillantó tükrével.
A másik nyolc napon túl gyógyuló sérüléssel járó baleset szintén a délutáni órákban történt a Dubicsány és Putnok közötti útszakaszon. Egy motoros egy jobbra ívelésű kanyarban kisodródott, majd fának csapódva állt meg.

A rendőrség az esetek kapcsán felhívja a figyelmet, hogy a közlekedők fokozott óvatossággal és körültekintéssel vegyenek részt a forgalomban és tartsák szem előtt: Mindenkit haza várnak!

Nők a rács mögött

A rendőrök vasárnap folyamán többek között két nő került szabálysértési őrizetbe Miskolcon, mivel kukoricát loptak egy arnóti földről. Egy harmadik nő pedig azért csatlakozott hozzájuk, mert a Besenyői úton kínálta szexuális szolgáltatásait az arra haladó autósoknak, így őt tiltott kéjelgés miatt vette szabálysértési őrizetbe a hatóság. A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság az ideiglenes távoltartó határozat megszegése miatt helyezett őrizetbe egy férfit, mivel erőszakos módon zaklatta családtagjait. A tiszaújvárosi rendőrök egy fatolvajjal szemben hoztak személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést.

Garázdaság miatt kellett intézkedniük a járőröknek egy fiatal nővel és egy férfival szemben vasárnap hajnalban Miskolcon. A garázdák két külön helyen szórakoztak, egészen addig, amíg magatartásukkal másokban riadalmat és megbotránkozást keltettek, illetve később hangosan és obszcén módon jellemezték a velük szemben eljáró rendőröket. A szabálysértési őrizetbe vett fiatalokkal szemben garázdaság miatt indított eljárást a rendőrség.

Rongálás miatt indított eljárást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság egyelőre ismeretlen elkövetőkkel szemben. A nyomozás adatai és a szakértők elsődleges megállapításai alapján Kesznyéten külterületén körülbelül 500 szalmabálát szándékosan gyújtottak fel a tettesek.

A Rendőrkapitányságok tájékoztatása alapján: B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek