2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • „24” – Lesújtó vipera: Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

„24” – Lesújtó vipera: Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. március 6-án is több esetben történt rendőri intézkedés. Az elmúlt huszonnégy órában a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság rendőri szervei tulajdon elleni szabálysértés (fa- és bolti lopás) továbbá garázdaság miatt összesen nyolc főt vettek szabálysértési őrizetbe.

Lesújtó vipera

Az Ózdi Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indított eljárást V. Péter 42 éves és ifj. V. Péter 24 éves arlói férfiakkal szemben. A megalapozott gyanú szerint az elkövetők egy teleszkópos fémbottal (viperával) Farkaslyukon a hajnali órákban rátámadtak egy 22 éves helyi férfira.

Kövesse a követési távolság betartását!

Megyénk útjain az elmúlt napon három személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, anyagi kárral végződő ütközés hat esetben jutott a rendőrség tudomására.

Miskolcon a reggeli órákban a Klapka Gy. úton közlekedő tehergépkocsi sofőrje nem tartott kellő követési távolságot az előtte haladó autóhoz képest, ami a kijelölt gyalogos átkelőhely előtt megállt. A vétlen autóban ketten sérültek meg. A baleset körülményeit a Miskolci Rendőrkapitányság vizsgálja.

A délutáni órákban Karcsán egy személygépkocsi vezetője nem tartott kellő oldaltávolságot egy gyalogoshoz képest, így a visszapillantó tükör elsodorta őt, sőt a jármű átment a lábfején is. Az esetet a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Mályiban a kora esti órákban egy gyalogos a 3-as számú főúton hirtelen, körültekintés nélkül, nem a kijelölt helyen, szabálytalanul akart átmenni és ennek következtében elsodorta őt egy kocsi. Az ismeretlen jármű vezetője a tőle elvárható segítségnyújtás elmulasztásával, megállás nélkül tovább hajtott és ismeretlen helyre távozott. Az ügy körülményeinek tisztázására a Miskolci Rendőrkapitányság eljárást indított.

A Szerencsi Rendőrkapitányság járőrei közúti ellenőrzés során egy ittas sofőrtől a helyszínen bevonták a jogosítványát. A Rendőrség kiemelten kezeli a rendszeres közúti ellenőrzéseket, így a közlekedők a megye útjain bárhol számíthatnak rendőri jelenlétre, sebességellenőrzésre!

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…
Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…