2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • „24” – Közveszélyokozás Miskolcon: Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

„24” – Közveszélyokozás Miskolcon: Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság rendőri szervei 2013. április 17-én lopás miatt hat, garázdaság elkövetésért egy főt vettek szabálysértési őrizetbe. Az illetékes rendőrkapitányságok 72 órán belül állítják bíróság elé az eljárás alá vont személyeket.
Az említett ügyeken túl, hozzátartozók közötti erőszak miatt négy esetben alkalmazott ideiglenes, megelőző távoltartást a Kazincbarcikai, az Ózdi és a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság.


Gondatlanságból elkövetett közveszélyokozás Miskolcon

A Miskolci Rendőrkapitányság gondatlanságból elkövetett közveszélyokozás vétségének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettessel szemben. A rendelkezésre álló adatok alapján Miskolcon egy családi háznál a jogtalanul vételezett áram zárlatot okozott, aminek nyomán tűz keletkezett.  A ház kiégett, de az eset során személyi sérülés nem történt. A helyszíni szemlén résztvevő tűzszakértő elsődleges véleménye alapján a tűzokozás közveszély helyzetet idézett elő.


Autósok figyelem: kerékpárosok! – Kerékpárosok figyelem: autók!

Megyénk útjain az elmúlt huszonnégy órában három személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, anyagi kárral végződő ütközés öt esetben jutott a rendőrség tudomására.

A rendelkezésre álló adatok szerint Harsány belterületén a délelőtti órákban egy személygépkocsi vezetője nem biztosított elsőbbséget egy kerékpárosnak. A figyelmetlenségből adódóan az autó elsodorta a biciklist, aki megsérült. A baleset körülményeit a Miskolci Rendőrkapitányság vizsgálja.

Putnokon egy járműszerelvénnyel ellátott tehergépkocsi vezetője meg akart előzni egy traktort, de az elsődleges adatok szerint nem biztosított kellő oldaltávolságot a manőver során, és emiatt a járművek összeütköztek. A baleset során a mezőgazdasági gépjármű sofőrje megsérült. A délelőtti órákban történt esetet az Ózdi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Az eljárás adatai alapján a kora eseti órákban egy személygépkocsi vezetője Sárospatak belterületén kanyarodása közben nem biztosított elsőbbséget egy kerékpárosnak, ennek következtében összeütköztek. A baleset során a biciklis megsérült. A körülményeket a Sárospataki Rendőrkapitányság vizsgálja.

A Miskolci Rendőrkapitányság járőrei közúti ellenőrzés során egy sofőrtől a helyszínen bevonták a jogosítványát, mivel annak ellenőrzése során az alkalmazott alkoholszonda elszíneződött.

A Rendőrség kiemelten kezeli a rendszeres közúti ellenőrzéseket, így a közlekedők a megye útjain bárhol számíthatnak rendőri jelenlétre, sebességellenőrzésre!

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…
Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…