2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • „24” – „Kis” garázdaság Putnokon: Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

„24” – „Kis” garázdaság Putnokon: Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. február 15-én is több esetben történt rendőri intézkedés.

Szabálysértési őrizetek

Az elmúlt huszonnégy órában a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság rendőri szervei bolti lopás, garázdaság, járművezetés eltiltás hatálya alatt falopás az ideiglenes távoltartó határozat megszegésének szabálysértése miatt tizenegy főt vettek őrizetbe.

„Kis” garázdaság Putnokon

Az Ózdi Rendőrkapitányság csoportos garázdaság miatt indított eljárást két fiatalkorú és egy gyermekkorú fiúval szemben. Az elsődleges adatok alapján a három putnoki érintett előzetes szóváltást követően összeverekedett, aminek következtében a 11 éves fiú könnyű sérüléseket szenvedett.

Elsőbbségadás kötelező!

Megyénk útjain az elmúlt napon egy személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, ezen felül kilenc anyagi káros ütközés jutott a rendőrség tudomására.

Miskolcon a délelőtti órákban a Muhi úton egy személygépkocsi vezetője kanyarodása során nem biztosított elsőbbséget egy motorkerékpárosnak ezért összeütköztek. A kétkerekűvel közlekedő férfi súlyos sérüléseket szenvedett. A Miskolci Rendőrkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit.

A Rendőrség kiemelten kezeli a rendszeres közúti ellenőrzéseket, így a közlekedők a megye útjain bárhol számíthatnak rendőri jelenlétre, sebességellenőrzésre!

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…
Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…