2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • „24” –Halálos közlekedési baleset Miskolcon- Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

„24” –Halálos közlekedési baleset Miskolcon- Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2012. november 30-án is több esetben történt rendőri intézkedés. Az Ózdi Rendőrkapitányság csoportosan elkövetett rablás bűntettének gyanúja miatt indított eljárást. Putnok belterületén a reggeli órákban egy 19 éves borsodbótai fiatalt többen megállítottak, oly módon, hogy a vállát hátra rántották. A sértettet ezt követően közrefogták és azzal fenyegették meg, hogy ha a sapkáját, illetve a telefonját nem adja át, akkor megverik. A fiatalember a fenyegetés hatására oda adta a készüléket, amit később visszakövetelt és visszakapott. Ezután a négy elkövető ismeretlen helyre távozott. A 19 éves sértettnek a cselekmény során sérülése nem keletkezett. A bejelentést követően a rendőrjárőrök a négy helyi fiatalt előállították.

A késő délelőtti órákban Ózdon negyedik emeleti lakásának felgyújtásával fenyegetőzött egy középkorú férfi. A személy előbb használati tárgyait dobálta ki az ablakon, majd a vele egy háztartásban élő nőt is kizárta a lakásból. Rendőrök, mentősök és tűzoltók mentek a helyszínre. A rendőrök hosszú órákon keresztül a bezárt ajtón keresztül tudtak csak a férfivel kommunikálni. Azonban a több órás akció során sem sikerült jobb belátásra bírni őt, ezért  kora délután kénytelenek voltak a rendőrök behatolni a lakásba és megakadályozták a tragédiát. A férfi sérüléseket nem szenvedett, a mentősök kivizsgálásra szállították kórházba.

A kora reggeli órákban 2012. december 1-jén Miskolcon halálos közlekedési baleset történt. A Thököly utca és a Győri kapu kereszteződésében egy balra kanyarodni szándékozó autóbusznak ütközött egy szemből közlekedő quados, melynek során annak vezetője és utasa olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen elhaláloztak.

Az elmúlt 24 órában megyénk útjain kettő könnyebb személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, illetve hét anyagi káros ütközés jutott a rendőrség tudomására. Az esetek pontos körülményeit a helyi rendőrkapitányságok vizsgálják.

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…