2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • „24” –Fatolvajok megyeszerte- Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

„24” –Fatolvajok megyeszerte- Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. február 3-án is több esetben történt rendőri intézkedés.

Az elmúlt huszonnégy órában az ózdi és a tiszaújvárosi rendőrök egy-egy fatolvajjal szemben intézkedtek, mindkét elkövetőt a rendőrség lopás miatt szabálysértési őrizetbe vette.

 

Megyénk útjain 2013. február 3-án egy súlyos személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, anyagi káros ütközés öt esetben jutott a rendőrség tudomására.

Az éjjeli órákban a 3-as számú főúton közlekedett személygépkocsijával egy 22 éves sályi férfi, Miskolc irányából Budapest felé. Haladása során a sofőr nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg jármű sebességét, minek következtében a jeges felületű úttesten megcsúszott, elveszítette az autó feletti uralmát. A gépkocsi a szembejövő forgalmi sávon keresztül lesodródott, majd a vízelvezető árok falának ütközött. Ezt követően az ütközés ereje a járművet a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba dobta ahol a tetejére borulva került nyugalmi helyzetbe. A baleset következtében a sofőr és 35 éves férfi utasa súlyos sérüléseket szenvedett. Az intézkedő rendőrök megállapították, hogy az autót vezető fiatalember a vezetés megkezdése előtt alkoholt fogyasztott.

 

A Rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a télies, havas, fagyos időben az időjárási, látási és útviszonyoknak megfelelően, fokozott körültekintéssel vezessék gépjárműveiket!

 

 

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek