2024. 08. 19. hétfő

Huba
1 EUR 393 HUF
1 GBP 461 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • „24” – Farkaslyuki garázdaság: Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

„24” – Farkaslyuki garázdaság: Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. március 15-én is több esetben történt rendőri intézkedés.

Megyénk útjain az elmúlt nap nem történt személyi sérüléssel járó közlekedési baleset. A rendőrök az éjszaka folyamán is folyamatosan, kiemelten figyelték, illetve figyelik a főközlekedési utak illetve a kisebb települések közútjainak állapotát is, hogy szükség esetén a kellő intézkedéseket haladéktalanul megtegyék.

Szabálysértési őrizetbe vételek

A megye rendőri szervei az elmúlt huszonnégy órában hat főt vettek szabálysértési őrizetbe.

A rendőrök öt fatolvajt, és egy ideiglenes távoltartó határozat előírásait megsértő férfit vettek szabálysértési őrizetbe.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket 72 órán belül, gyorsított eljárásban állítják bíróság elé.

Farkaslyuki garázdaság

Csoportos garázdaság miatt indított eljárást az Ózdi Rendőrkapitányság hét farkaslyuki férfival szemben. A garázdák előzetes szóváltás után támadtak egymásra a délelőtti órákban. A verekedésben ketten megsérültek.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Autós trafik
Hétvégén sem lehet. Autóból sem. Zárjegy nélkül meg végképp nem. Egy házaspárt értek zugárusításon az érdi piacon a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) B…
Folytatódik a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) kiemelt, nyári ellenőrzése; az eddigi vizsgálatok számos szabálytalanságot tártak fel. A szabályszegők …

További cikkek

Autós trafik
Hétvégén sem lehet. Autóból sem. Zárjegy nélkül meg végképp nem. Egy házaspárt értek zugárusításon az érdi piacon a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) B…