2024. 07. 13. szombat

Jenő
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • „24” – Fának csapta a „zene”: Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

„24” – Fának csapta a „zene”: Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. március 24-én is több esetben történt rendőri intézkedés.

Szabálysértési őrizetbe vételek

A megye rendőri szervei az elmúlt huszonnégy órában tizenhét főt vettek szabálysértési őrizetbe, lopás, garázdaság és az ideiglenes távoltartó határozat szabályainak a megszegéséért.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket 72 órán belül, gyorsított eljárásban állítja bíróság elé.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes, megelőző távoltartást a Szerencsi Rendőrkapitányság.

Közlekedésrendészeti helyzetkép – Fának csapta a „zene”

Megyénk útjain az elmúlt huszonnégy órában egy személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, emellett három anyagi kárral végződő ütközés jutott a rendőrség tudomására.

A délelőtti órákban egy személygépkocsi haladt Miskolcon a Szent István utcán, majd a jármű balra sodródott és az út menti fának csapódva állt meg. Az elsődleges információk alapján a sofőr menetközben CD lemezt akart cserélni és ennek következtében elveszítette a kontrollt a vezetés felett. A kórházba szállított sofőrnél az ügyeletes orvos nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket állapított meg. A Miskolci Rendőrkapitányság vizsgálja a közlekedési baleset körülményeit.

A Miskolci és a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányságok járőrei közúti ellenőrzés során egy-egy ittas sofőrtől a helyszínen bevonták a jogosítványt. A Rendőrség kiemelten kezeli a rendszeres közúti ellenőrzéseket, így a közlekedők a megye útjain bárhol számíthatnak rendőri jelenlétre, sebességellenőrzésre!

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Elindult a dohány-kontroll
Július elején megindult a dohánylevelek betakarításának szezonja, az úgynevezett „törés”. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatósága – a…
Álságos portékák
Egy fél kamionnyi hamis játékra és telefontartozékra bukkantak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Gyulánál. F…

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…