2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • „24” – „Elsőbbségadás kötelező”: Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

„24” – „Elsőbbségadás kötelező”: Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. február 13-án is több esetben történt rendőri intézkedés.



Szabálysértési őrizetek

Az elmúlt huszonnégy órában a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság rendőri szervei tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt kilenc főt vettek őrizetbe.

Megyénk útjain az elmúlt napon egy személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, ezen felül kettő anyagi káros ütközés jutott a rendőrség tudomására.

Egy személygépkocsi vezetője a délutáni órákban Kazincbarcikán nem adott elsőbbséget egy másik autósnak, ezért összeütköztek. A balesetben egy utas sérült meg könnyebben. A körülményeket a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság vizsgálja.

A Rendőrség kiemelten kezeli a rendszeres közúti ellenőrzéseket, így a közlekedők a megye útjain bárhol számíthatnak rendőri jelenlétre, sebességellenőrzésre!

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek