2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • „24” –Bolti és falopás – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

„24” –Bolti és falopás – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2012. december 28-án is több esetben történt rendőri intézkedés.

Közlekedésrendészeti helyzetkép

Megyénk útjain az elmúlt nap egy könnyű személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt.

Péntek délután Ózd belterületén egy 59 éves helyi férfi személygépkocsijával közlekedve figyelmetlenségéből adódóan összeütközött a kijelölt-gyalogosátkelőhelyen átkelni szándékozó 52 éves helyi asszonnyal. A balesetet követően a járművezető saját tulajdonú személygépkocsijával a sérült gyalogost kórházba szállította, akin az ügyeletes orvos nyolc napon belül gyógyuló, zúzódásos sérüléseket állapított meg. A nő ezt követően lakására távozhatott.

A baleset körülményeit az illetékes Ózdi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

Szabálysértési őrizetbe vételek

A megye rendőri szervei az elmúlt huszonnégy órában két főt vettek szabálysértési őrizetbe.

Péntek délelőtt Kazincbarcikán egy 34 éves nőt tetten értek, amint az különböző termékekkel fizetés nélkül akart távozni az áruházból. A mintegy 24 ezer forintnyi árut jogtalanul eltulajdonítani szándékozó tolvajt a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság munkatársai szabálysértési őrizetbe vették.

Péntek délelőtt az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság Természetvédelmi Őrszolgálatának járőre Tornanádaska község külterületén intézkedés alá vont egy 30 éves helyi férfit, mivel az erdészeti területről, engedély nélkül tűzifát kívánt eltulajdonítani. A fatolvajt a helyszínre érkező edelényi rendőrök szabálysértési őrizetbe vették.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket 72 órán belül, gyorsított eljárásban állítják bíróság elé.

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…