2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • „24” – Baltás garázdaság: Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

„24” – Baltás garázdaság: Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. március 21-én is több esetben történt rendőri intézkedés.
Megyénk útjain az elmúlt nap egy személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, emellett két anyagi kárral végződő ütközés jutott a rendőrség tudomására.

A délelőtti órákban egy személygépkocsi vezetője haladt Miskolcon a Pléh és a Téglagyári utca kereszteződésében, amikor nem biztosított elsőbbséget egy helyi busznak. Az utasokat szállító tömegközlekedési jármű sofőrje az ütközés elkerülése érdekében a fékre taposott, ami hirtelen megállásra kényszerítette a buszt. Az utasok közül ketten megsérültek. A közlekedési baleset körülményeit a Miskolci Rendőrkapitányság vizsgálja.

A Miskolci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály járőrei közúti ellenőrzés során egy ittas sofőrtől a helyszínen bevonták a jogosítványt. A Rendőrség kiemelten kezeli a rendszeres közúti ellenőrzéseket, így a közlekedők a megye útjain bárhol számíthatnak rendőri jelenlétre, sebességellenőrzésre!

Szabálysértési őrizetbe vételek

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság rendőri szervei négy bolti tolvajjal, öt illegális fakitermelővel, három garázdával és egy férfivel szemben hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot, aki megszegte az ideiglenes távoltartó határozat szabályait.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket 72 órán belül, gyorsított eljárásban állítják bíróság elé.

Baltás garázdaság

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indított eljárást a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság két tiszakarádi férfival szemben. A nyomozás adatai alapján két helyi férfi összeszólalkozott és kölcsönös bántalmazás közben egyikük baltát ragadott. Az eset során nem sérült meg senki. A rendőrség a két férfit előállította a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányságra.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek