2024. 07. 26. péntek

Anna, Anikó
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • „24” – A körültekintő kormányzás egyenes út a biztonság felé: Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

„24” – A körültekintő kormányzás egyenes út a biztonság felé: Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. május 21-én is több esetben történt rendőri intézkedés.

Szabálysértési őrizetben a tolvaj

A Miskolci Rendőrkapitányság egy 43 éves férfit vett szabálysértési őrizetbe lopásért. A miskolci tolvaj egy helyi élelmiszerüzletből akart borotvákat eltulajdonítani, de a bolt biztonsági szolgálata tetten érte. A hatóság 72 órán belül állítja bíróság elé az eljárás alá vont személyt.

A körültekintő kormányzás egyenes út a biztonság felé!

Megyénk útjain az elmúlt huszonnégy órában három személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt és további hat anyagi kárral végződő ütközés jutott a rendőrség tudomására.

Mezőnyárád belterületén a délelőtti órákban egy kerékpáros körültekintés nélkül és hirtelen fordult balra, aminek következtében elsodorta őt egy vele azonos irányban, szabályosan haladó személygépkocsi. A baleset körülményeit a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Miskolcon, a miskolctapolcai úton haladt segédmotor-kerékpárjával egy férfi, aki elmondása alapján megijedt egy vele azonos irányba közlekedő járműtől. A motoros hirtelen eszközölt kormánymanővere miatt elvesztette uralmát a kétkerekű felett és felborult. A körülményeket a Miskolci Rendőrkapitányság vizsgálja.

Sajószögedről tartott Tiszaújváros felé a kiépített kerékpárúton az a segédmotor-kerékpáros, aki elvesztette járműve feletti uralmát majd az árokba hajtott. A vezetővel szemben alkalmazott alkoholszonda elszíneződött, így hajtási engedélyét az intézkedő rendőrök bevonták. A balesetet a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság vizsgálja.

A Miskolci Rendőrkapitányság járőrei közúti ellenőrzés során egy további sofőrtől vonták be a helyszínen a jogosítványt, mivel a járművezetővel szemben alkalmazott alkoholszonda elszíneződött.

A balesetek elkerülése érdekében a Rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy az időjárási és útviszonyoknak megfelelően, fokozott körültekintéssel vezessék járműveiket!

Ne feledjék: mindenkit haza várnak!

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ott segítünk, ahol tudunk…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei nem először, és valószínűleg nem is utoljára jeleskedtek közúti balesetnél. Eg…
Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…

További cikkek

Best of Program
2024.augusztus 8–31., Magyar Képzőművészeti Egyetem, Barcsay terem, Aula (1062 Budapest, Andrássy út 69–71.)   augusztus 8. csütörtök, 19…