2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • „24” – A körültekintő kormányzás egyenes út a biztonság felé: Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

„24” – A körültekintő kormányzás egyenes út a biztonság felé: Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. május 21-én is több esetben történt rendőri intézkedés.

Szabálysértési őrizetben a tolvaj

A Miskolci Rendőrkapitányság egy 43 éves férfit vett szabálysértési őrizetbe lopásért. A miskolci tolvaj egy helyi élelmiszerüzletből akart borotvákat eltulajdonítani, de a bolt biztonsági szolgálata tetten érte. A hatóság 72 órán belül állítja bíróság elé az eljárás alá vont személyt.

A körültekintő kormányzás egyenes út a biztonság felé!

Megyénk útjain az elmúlt huszonnégy órában három személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt és további hat anyagi kárral végződő ütközés jutott a rendőrség tudomására.

Mezőnyárád belterületén a délelőtti órákban egy kerékpáros körültekintés nélkül és hirtelen fordult balra, aminek következtében elsodorta őt egy vele azonos irányban, szabályosan haladó személygépkocsi. A baleset körülményeit a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Miskolcon, a miskolctapolcai úton haladt segédmotor-kerékpárjával egy férfi, aki elmondása alapján megijedt egy vele azonos irányba közlekedő járműtől. A motoros hirtelen eszközölt kormánymanővere miatt elvesztette uralmát a kétkerekű felett és felborult. A körülményeket a Miskolci Rendőrkapitányság vizsgálja.

Sajószögedről tartott Tiszaújváros felé a kiépített kerékpárúton az a segédmotor-kerékpáros, aki elvesztette járműve feletti uralmát majd az árokba hajtott. A vezetővel szemben alkalmazott alkoholszonda elszíneződött, így hajtási engedélyét az intézkedő rendőrök bevonták. A balesetet a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság vizsgálja.

A Miskolci Rendőrkapitányság járőrei közúti ellenőrzés során egy további sofőrtől vonták be a helyszínen a jogosítványt, mivel a járművezetővel szemben alkalmazott alkoholszonda elszíneződött.

A balesetek elkerülése érdekében a Rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy az időjárási és útviszonyoknak megfelelően, fokozott körültekintéssel vezessék járműveiket!

Ne feledjék: mindenkit haza várnak!

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…
Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…