2024. 05. 5. vasárnap

Györgyi
1 EUR 389 HUF
1 GBP 455 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Kedvenc sztárjaink is lenge öltözékre váltottak

Kedvenc sztárjaink is lenge öltözékre váltottak

Még tart a bikini szezon, kedvenc sztárjaink is lenge öltözékre váltottak, pláne, hogy nincs is takargatnivalójuk. De nem volt ez mindig így! Most azt is elmesélik, milyen bántások és beszólások előzték meg az átalakulásukat.

Nyári Darinka számára eddig a fürdőruha-választás kényes pontnak számított, most azonban bátran mutatja meg bomba alakját egy-egy csinos darabban.  „A férjem szemében sosem láttam, hogy elégedetlen, a sajátomban viszont annál inkább. De most, hogy lefogytam 12 kilót, kezdem egyre jobban érezni magamat a bőrömben, egyre energikusabb vagyok, tele vagyok erővel és tervekkel, megnyúlnak a napok, nem azt érzem este, hogy Úristen, csak vonszolom a testem. Ezt nagy részben egy gyógynövénykúrának köszönhetem, ami segített abban, hogy célt érjek és ne adjam fel, így az első stresszes pillanatban nem nyúltam az ételhez, mint vigasz és megnyugvás. Jó kis anyagokból áll, ilyen például a banaba fa levele, amely a Fülöp-szigeteken terem, a helyi gyógyítók azt mondják, hogy a hatására a zsírok fele képes csak hasznosulni, a többi pedig kiürül. De ott van az indiai csalán, amit én csak soványság faktornak hívok, ez az anyagcsere felturbózásáért és a vérzsírszint csökkenéséért felelős” – mesélte Darinka.  60 felett itthon sokaknak tabunak számít egy fürdőruhás fotó, még akkor is, ha az olyan ízléses, mint ami a sorozatsztárról készült.

Ezt a rossz beidegződést döntögeti Ábrahám Edit, akinek fontos az egészsége, de kellően hiú is.  „Hiszem, hogy az én koromban sem kell lehúzni a rolót, lehet csinos az ember, és persze egészséges. A pluszsúly sok potenciális betegséget hordoz magában. Két ruhaméretet, 8 kilót adtam le, mindössze két hónap alatt. Most nagyon jól érzem magam a bőrömben, de már sokat nem is szeretnék fogyni, nehogy az arcom lássa kárát. A környezetem nem is értette, honnan adtam le a plusz kilókat, ám ekkor én csak nevettem. Megvannak a trükkjeim, az évek alatt megtanultam a ruhatárammal sok mindent leplezni. Viszont végre nincs szükség ilyen kis csalásokra, Nádas Gyuri javaslatára használt testsúlycsökkentő mátrix elvette az étvágyam és meghozta az önbizalmam. Az unokám bókja pedig mindennél többet ért, azt mondta: »Mama, olyan szép vagy!« Ez annyira jól esett, miatta is csinálom” – tette hozzá a Edit, akinek azért is tartania kell a lépést a családjával, hiszen időközben kétszeres nagymama lett.

Kandász Andrea legutóbbi álomnyaralásán is büszkén mutatta meg bomba alakját.  „Alapvetően nem vagyok szégyenlős, de az, hogy mikor mennyit mutatok magamból, teljesen attól függ, hogy milyen formában vagyok. Utazós műsor vezetőjeként tulajdonképpen a munkakörömbe tartozik a strandok, fürdők tesztelése, és a munkaruhám a bikini, vagyis csak lenne, mert korábban alig győztem takargatni magam. Azonban pár éve 23 kilót adtam le a palesztin népgyógyászat kincseinek és a grönlandi moszatoknak köszönhetően. Így már nem okoz gondot bikinit felvenni sem, de ez nem volt mindig így” – mesélte Kandi.

 Oszvald Marika is igazi élet- és vízimádó. Ha van egy kis szabadideje, kihasználja a jó idő minden percét, azonnal beugrik gödöllői háza medencéjébe, de a szomszéd gyerekek is állandó vendégek nála, így a szünidők alatt folyton a kacajuktól hangos az udvar.  „Szinte minden szabadidőmben a növényeimet gondozom és nagyon szeretek pancsolni is. Amióta az ízületeimet rendbe tettem és megszűnt az a kínzó fájdalmam, egész nap csak jövök-megyek a kertben. Ha van időm, úszom néhány hosszt, ami nem csak a testnek, de a lelkemnek is gyógyír. A szomszéd gyerekeknek megengedtem, hogy bármikor használhatják a medencét. Sokszor, ha bent vagyok a házban, akkor is hallom a kacajukat, nagyon jól érzik magukat, szinte olyan mintha egy nagy család lennénk” – mesélte a művésznő.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ismét lecsapott az álbankár, egy edelényi sértett számláján lévő közel 5 millió forint vált köddé. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitánys…

További cikkek