2022. 01. 28. péntek

Károly, Karola
1 EUR 358 HUF
1 GBP 430 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Kandász Andi: 25 éves házassági évfordulójára készül

Kandász Andi: 25 éves házassági évfordulójára készül

Kandász Andi magánéletében nehéz év volt az idei, azonban, mint mindig, most is optimistán tekint a jövőbe. Az évet idén kicsit csendesebben zárják férjével, de a családja és a legközelebbi barátaik azért velük lesznek. Az újévi fogadalmak számát azonban nem aprózza el a műsorvezető. 

Rengeteg terve van Kandász Andinak a jövőre nézve: férjével jubilálnak, két rendszeres új hobbival is tervez valamint csodálatos alakját is szeretné megőrizni, amit 23 kilós fogyásával ért el.
„Jövőre leszünk 25 évesek Ferivel, az a tervünk, hogy 25 hétvégén nem dolgozunk majd, helyette kirándulunk, bringázunk. Az elmúlt 25 évben végig dolgoztuk a hétvégéket is, nagyon szeretnénk ezen változtatni. Ezen kívül szeretnék visszatérni az énekléshez, Pál Tomi gyakorol velem, valamint Keleti Andihoz kedd esténként zumbázni, táncolni járok majd. Andinak nagyon sokat köszönhetek, hiszen ő mutatta meg azt palesztin népgyógyászatból ismert gyógynövénykomplexet, ami segítette a fogyásomat már több mint egy éve , és sikerült is az alakomat megtartani. Olyan jól érzem magam így a bőrömben, hogy minden nap megfogadom, megtartom a súlyom” – magyarázta Andi, aki nőtársait is arra buzdítja, hogy fogadjanak meg fontos dolgokat!
„Fogadjuk meg azt, hogy elfogadjuk: a most és a ma, ma van, és nem tudjuk, hogy milyen lesz a holnap, vagy lesz-e még holnap?! Figyeljünk magunkra, arra fókuszáljunk, amit szeretünk. Azt gondolom, hogy a legfontosabb, hogy megengedjük magunknak, hogy kimutassuk az érzéseinket a társainknak, a barátainknak, hogy kimondjuk, akár napi többször is azt, hogy szeretlek. Ha rossz gondolatunk van, azokat cseréljük jóra, és ne fukarkodjunk az érzéseinkkel. Legyünk minden napért hálásak” – mondta a műsorvezető, aki évtizedek óta nagy mulatsággal szokta zárni az évet.
 „A hatalmas ünneplés idén elmarad. Járványmentes időkben a Szilveszter nálunk nem egy sima buli, hanem olyan, mint egy lakodalom. Mivel nagyon nagy a baráti körünk, úgy 60-80 ember jön össze valamelyikünknél, és már délután kezdünk. Sütünk, főzünk, mindig fergeteges hangulat alakul ki. Másnap, amikor mindenki magához tér, eljönnek palacsintapartizni, ilyenkor legalább 100 palacsintával és 100 sajtos muffinnal készülök” – árulta el Kandi.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Őrizetben a dílerek
A rendőrök elfogták azt a két- tállyai és miskolci - férfit, akik Borsod-Abaúj-Zemplén megyében kábítószert árultak. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei …
Szennyezett a levegő Miskolcon
Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy az egészségügyi határértéket jelentősen meghaladó a levegő szállópor szennyezettsége Miskolcon. A pmmonitoring…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum