2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF

Jól éltek a tiltott szer kereskedelméből

Arany ékszereket, hat és félmillió forintot, két személyautót és 110 gramm kristályos anyagot is lefoglaltak az ózdi rendőrök. Három gyanúsítottja van az ügynek.

Az Ózdi Rendőrkapitányságra 2021. október 6-án a reggeli órákban érkezett bejelentés, mely szerint egy helyi szálloda parkolójában egy férfi kábítószert árul. A rendőrök azonnal a bejelentés ellenőrzésébe kezdtek. A megadott helyszínen épp az ügylet során tetten értek egy vásárló helyi nőt is. Az asszonyt kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki a nyomozók.

A tiltott szerrel kereskedő egri férfit és élettársát új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki a rendőrök.

A pártól a rendőrök lefoglaltak 6,5 millió forint készpénzt, két személyautót, arany ékszereket, több mobiltelefont, egy gázriasztó fegyvert és 110 gramm – az elsődleges szakértői vélemény szerint- új pszichoaktív anyagot is.

A gyanúsítottak az eljárás során mindannyian beismerő vallomást tettek. A 45 éves R. Ákost az Ózdi Rendőrkapitányság őrizetbe vette és a nyomozók kezdeményezik letartóztatását is.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek