2024. 04. 19. péntek

Emma
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Izmos macsók nedvesen: Pumped Gabo vízbe reptette Kabát Petit!

Izmos macsók nedvesen: Pumped Gabo vízbe reptette Kabát Petit!

A testépítő szájhős az MTV új reality show-ja kapcsán hívta ki az ex-focistát

 Igazságos döntetlennel zárult Pumped Gabo és Kabát Peti vízi akadálypályás összecsapása! A testépítő szájhős kihívása nyomán szervezett versenyen a kidolgozott testű cimborák egymást segítve küzdötték végig magukat, ám a hatásos finálé azért nem maradt el: Gabo nagy lendülettel ugrott a felfújható pályára és „katapultálta” a vízbe az ex-focistát. Pumped aztán a parton ölelkezve a haverja lelkére kötötte, hogy mindenképp nézze a magyar MTV-n augusztus 18-án este startoló The Challenge című amerikai reality-t, amelynek ő lesz az egyik főattrakciója.

 

Hazánk életművésze néhány napja egy különleges beach kihívás elé állította régi jó cimboráját, Kabát Petit, hogy kiderüljön, melyikük az ügyesebb egy felfújható vízi akadálypályán. Gabo ugyanis nagy mellénnyel azt gondolta, hogy mivel nyáron is a konditerem a második otthona és folyamatosan edzésben van, ráadásul nemrégiben a The Challenge felvételein is találkozott hasonló feladatokkal, ezért simán lenyomja Kabátot. De végül nem így történt…

 

A küzdelem a fair-play szellemében zajlott: a meredek és csúszós emelkedőn húzva-vonva segítették egymást a cimborák, a kötélen felkapaszkodásnál pedig sportszerűen megvárták a másikat, egyszerre ugrottak bombát, majd visszaküzdötték magukat a pályára. Persze közben pózolni és izmokat mutogatni is maradt még idejük.

„Tegnap el akartam menni futni vagy kondizni, de sajnos végül nem volt rá időm, pedig segített volna. Ez a pálya nem gyerekjáték, szerintem nehéz volt, főleg, amikor a kötélen kellett magamat felhúzni. Egyszer Gabónak kellett kisegítenie a vízből, mert alig tudtam kikecmeregni. Ha mentünk volna még néhány kört, szerintem már jobban ment volna” – árulta el Kabát Peti, akit zárásként ellenfele a Lupa-tóba repített.

 

„Én készültem a versenyre és gyúrtam, hogy legyőzzem Kabátot, de bevallom, hogy végül az akadálypálya diadalmaskodott! Nemrégiben vettem részt egyetlen magyar szereplőként az MTV-n éppen most debütáló The Challenge című amerikai reality műsor felvételein Horvátországban, ahol szintén voltak vizes feladatok. Többször dobtak be a hideg tengerbe és ugrottam 20 méter magasból is, na az például nagyon félelmetes volt! Nagyon fain volt a csapat! Eleinte paráztam, hogy a játékostársaim kirekesztenek, de szerencsére ebben a látványos és fordulatos műsorban hozzám hasonló, sztár pacekú emberek voltak, akik között végre nem éreztem magamat magányosnak” – mesélte a szabadidejében DJ-skedő Gabo, aki saját magát szinkonizálja a The Challenge-ben.

 

The Challenge augusztus 18-tól, szerdánként 22.00 órától az MTV Hungary műsorán!

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Bronzérem az Euro Trophy-n
Szabó Bende ROTAX MAX Euro Trophy Genk - 2024.04.12-14. KSB Racing Team Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Tro…

További cikkek