2024. 04. 20. szombat

Tivadar
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Így még biztosan nem láttad Kandász Andit!

Kandász Andi merész ruhában mutatta meg magát. A tévés 10 éve egy riói utazás során vett egy eredeti karneválruhát, amelyben korábban csak férjének táncolt, most azonban egy fotózás kedvéért magára öltötte azt. Andi elárulta, azért meri felvenni a falatnyi ruhát, mert nemrégiben egy gyógynövény receptúrának köszönhetően 22 kilót fogyott, így újra elégedett az alakjával.
Kandi sosem volt szégyenlős típus, azonban most egy hosszú évek óta a szekrényben őrizgetett jelmezt öltött magára!
„Lassan 10 éve már, hogy Rióban jártunk, ahol vettem egy ottani hölgytől egy eredeti karneváli ruhát, aki aztán az összeget a fia tanulmányaira fordította, szóval komoly eszmei értéke is van számomra. Ez egy falatnyi ruhácska, hatalmas tollas fejfedővel, ami csak bomba alakon mutat jól, amire eddig az enyém még csak nem is hasonlított. . Most azonban, hogy Keleti Andi tanácsára egy, a palesztin népgyógyászatban népszerű étvágycsökkentőnek köszönhetően, önsanyargatás nélkül 22 kilótól szabadultam meg, jól érzem magam a testemben! Az alakom a tökéletestől ugyan még mindig messze van, de nem is erre vágyom, viszont örömmel vettem fel ezt a ruhát, amit eddig csak Feri láthatott rajtam. Régi álmom újra elutazni Rióba, de most hat hétre, és beiratkozni egy tánciskolába, amit már ki is választottam. Megtanulnám a többiekkel együtt a koreográfiát, és felvonulnék a karneválon” – magyarázta Andi, akit ottjártakor lenyűgözött a karnevál hangulata.
„Amikor legutóbb Rio de Janeiróban jártunk, egy utcai árustól vásároltunk jegyeket a felvonulásra, amelyek a VIP szektor második sorába szóltak. Sok reményt nem fűztünk hozzá, hogy valóban érvényesek, de máshonnan már esélyünk se lett volna szerezni, így gondoltuk, hátha mégis valami csoda folytán bejutunk. Ami végül tényleg sikerült, és fantasztikus helyről nézhettük a kocsikat! Egyszer csak arra lettünk figyelmesek, hogy mindenki minket néz, nekünk integet, nem értettük az egészet. Majd hátranéztünk, és akkor láttuk, hogy egyáltalán nem mi vagyunk az érdekesek, mögöttünk ül az egész brazil futballválogatott, Ronaldóval és Ronaldinhóval az élen” – emlékezett vissza nevetve Kandi.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Bronzérem az Euro Trophy-n
Szabó Bende ROTAX MAX Euro Trophy Genk - 2024.04.12-14. KSB Racing Team Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Tro…

További cikkek