2021. 10. 27. szerda

Szabina
1 EUR 365 HUF
1 GBP 434 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Hősökért tekertek a Mapei Tour de Zalakaroson

Hősökért tekertek a Mapei Tour de Zalakaroson

A Mapei Kft. és a Szabadics Zrt. 800 ezer forintot adományozott a Kanizsai Dorottya Kórház Intenzív osztálya részére. A támogatást a Mapei Tour de Zalakaros, Szabadics Ride Company Challenge csapatverseny díjátadóján vette át Dr. Brünner Szilveszter főigazgató.

„Lélekemelő pillanat volt, amikor a koronavírus-járvány első hullámakor megtapsolták és hősként ünnepelték az egészségügyi dolgozókat. Úgy hisszük, hogy az egészségügyben dolgozók ma is hősök és mindig is azok lesznek” – osztja meg Markovich Béla a Mapei Kft. ügyvezetője.

Hozzátette, ezért választottuk a támogatás kedvezményezettjének a Kanizsai Dorottya Kórház intenzív osztályát. A támogatással szeretnék megköszönni a munkájukat és mindennapos áldozatvállalásukat.

Hagyomány, hogy minden általa szponzorált sporteseményen támogat egy jótékonysági kezdeményezést vagy térségi szervezetet a Mapei Kft. A Mapei Tour de Zalakaroshoz kapcsolódó felajánláshoz idén a Szabadics Zrt. is csatlakozott.

A Mapei elkötelezett a fenntarthatóság és a környezetvédelem mellett. Küldetésük, hogy egészség és környezetbarát építési termékeikkel segítsék az építőket és építtetőket a jövő épületeinek megalkotásában. Nem csak a környezetért tesznek meg mindent, hanem az egészség megőrzéséért is, ezért támogatja a Mapei Tour de Zalakaros kerékpárversenyt is.

A Mapei Tour de Zalakaros hazánk egyik legnépszerűbb kerékpáros versenye. A győzteseknek Valter Attila, az első olyan magyar kerékpárversenyző adta át a díjat, aki magára ölthette a Giro d’ Italia rózsaszín trikóját.

Eredmények: https://tourdezalakaros.hu/eredmenyek/

A díjátadó fotó: Kovács Tamás, a Szabadics Zrt. elnöke (b), Dr. Brünner Szilveszter főigazgató (k), Markovich Béla a Mapei Kft. ügyvezetője (j)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kazincbarcikai óvodák nyertes pályázatik eredményeként futókerékpárral és balesetmegelőzési eszközökkel gyarapodtak a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Bale…
Komolyan veszi azt a régi mondást Bódi Sylvi, hogy „minden nap egy alma az orvost távol tartja”. A modell, aki aranykalászos gazda minősítéssel is ren…
MISS EUROPEAN UNION néven nagy sikerű nemzetközi szépségversenyt rendeztek 2004-ben Magyarországon abból az alkalomból, hogy hazánk az Európai Unió ta…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum