2022. 06. 30. csütörtök

Pál
1 EUR 394 HUF
1 GBP 456 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Hősökért tekertek a Mapei Tour de Zalakaroson

Hősökért tekertek a Mapei Tour de Zalakaroson

A Mapei Kft. és a Szabadics Zrt. 800 ezer forintot adományozott a Kanizsai Dorottya Kórház Intenzív osztálya részére. A támogatást a Mapei Tour de Zalakaros, Szabadics Ride Company Challenge csapatverseny díjátadóján vette át Dr. Brünner Szilveszter főigazgató.

„Lélekemelő pillanat volt, amikor a koronavírus-járvány első hullámakor megtapsolták és hősként ünnepelték az egészségügyi dolgozókat. Úgy hisszük, hogy az egészségügyben dolgozók ma is hősök és mindig is azok lesznek” – osztja meg Markovich Béla a Mapei Kft. ügyvezetője.

Hozzátette, ezért választottuk a támogatás kedvezményezettjének a Kanizsai Dorottya Kórház intenzív osztályát. A támogatással szeretnék megköszönni a munkájukat és mindennapos áldozatvállalásukat.

Hagyomány, hogy minden általa szponzorált sporteseményen támogat egy jótékonysági kezdeményezést vagy térségi szervezetet a Mapei Kft. A Mapei Tour de Zalakaroshoz kapcsolódó felajánláshoz idén a Szabadics Zrt. is csatlakozott.

A Mapei elkötelezett a fenntarthatóság és a környezetvédelem mellett. Küldetésük, hogy egészség és környezetbarát építési termékeikkel segítsék az építőket és építtetőket a jövő épületeinek megalkotásában. Nem csak a környezetért tesznek meg mindent, hanem az egészség megőrzéséért is, ezért támogatja a Mapei Tour de Zalakaros kerékpárversenyt is.

A Mapei Tour de Zalakaros hazánk egyik legnépszerűbb kerékpáros versenye. A győzteseknek Valter Attila, az első olyan magyar kerékpárversenyző adta át a díjat, aki magára ölthette a Giro d’ Italia rózsaszín trikóját.

Eredmények: https://tourdezalakaros.hu/eredmenyek/

A díjátadó fotó: Kovács Tamás, a Szabadics Zrt. elnöke (b), Dr. Brünner Szilveszter főigazgató (k), Markovich Béla a Mapei Kft. ügyvezetője (j)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hogyan védhetjük ki, hogy mobiltelefonjainkat lehallgatásra használják?   Amióta az emberiség kommunikációs eszközöket használ, azóta vanna…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum