2024. 07. 27. szombat

Olga, Liliána
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Hősökért tekertek a Mapei Tour de Zalakaroson

Hősökért tekertek a Mapei Tour de Zalakaroson

A Mapei Kft. és a Szabadics Zrt. 800 ezer forintot adományozott a Kanizsai Dorottya Kórház Intenzív osztálya részére. A támogatást a Mapei Tour de Zalakaros, Szabadics Ride Company Challenge csapatverseny díjátadóján vette át Dr. Brünner Szilveszter főigazgató.

„Lélekemelő pillanat volt, amikor a koronavírus-járvány első hullámakor megtapsolták és hősként ünnepelték az egészségügyi dolgozókat. Úgy hisszük, hogy az egészségügyben dolgozók ma is hősök és mindig is azok lesznek” – osztja meg Markovich Béla a Mapei Kft. ügyvezetője.

Hozzátette, ezért választottuk a támogatás kedvezményezettjének a Kanizsai Dorottya Kórház intenzív osztályát. A támogatással szeretnék megköszönni a munkájukat és mindennapos áldozatvállalásukat.

Hagyomány, hogy minden általa szponzorált sporteseményen támogat egy jótékonysági kezdeményezést vagy térségi szervezetet a Mapei Kft. A Mapei Tour de Zalakaroshoz kapcsolódó felajánláshoz idén a Szabadics Zrt. is csatlakozott.

A Mapei elkötelezett a fenntarthatóság és a környezetvédelem mellett. Küldetésük, hogy egészség és környezetbarát építési termékeikkel segítsék az építőket és építtetőket a jövő épületeinek megalkotásában. Nem csak a környezetért tesznek meg mindent, hanem az egészség megőrzéséért is, ezért támogatja a Mapei Tour de Zalakaros kerékpárversenyt is.

A Mapei Tour de Zalakaros hazánk egyik legnépszerűbb kerékpáros versenye. A győzteseknek Valter Attila, az első olyan magyar kerékpárversenyző adta át a díjat, aki magára ölthette a Giro d’ Italia rózsaszín trikóját.

Eredmények: https://tourdezalakaros.hu/eredmenyek/

A díjátadó fotó: Kovács Tamás, a Szabadics Zrt. elnöke (b), Dr. Brünner Szilveszter főigazgató (k), Markovich Béla a Mapei Kft. ügyvezetője (j)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Farkasházi Réka izgalmas nyara
Sztárvendégekkel ünnepli 18. születésnapját az ország egyik legnépszerűbb gyerekzenekara „Egy újabb mérföldkőhöz érkeztünk, azt hiszem” - kezdi Far…
Ott segítünk, ahol tudunk…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei nem először, és valószínűleg nem is utoljára jeleskedtek közúti balesetnél. Eg…

További cikkek

Best of Program
2024.augusztus 8–31., Magyar Képzőművészeti Egyetem, Barcsay terem, Aula (1062 Budapest, Andrássy út 69–71.)   augusztus 8. csütörtök, 19…