2024. 05. 19. vasárnap

Ivó, Milán
1 EUR 388 HUF
1 GBP 452 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Vasárnap este is jelentős késések a miskolci fővonalon

Vasárnap este is jelentős késések a miskolci fővonalon

A miskolci fővonalon vasárnap este már 50-120 perces késésekre kell számítani.
A biztosítóberendezés meghibásodása miatt a Kál-Kápolna−Füzesabony szakaszon jelentősen hosszabb a menetidő. A fővárosba tartó vonatok Füzesabonytól, a vidéki célállomások felé haladó járatok Kál-Kápolna állomástól egyesítve közlekednek. Néhány vonat már a Keleti pályaudvarról is másik járattal egyesítve indul. Utazás előtt célszerű tájékozódni az állomásokon vagy a MÁVDIREKT vonalán, a 06 40 49 49 49-es telefonszámon.

A szakemberek megállapították, hogy a biztosítóberendezés hibáját kábelzárlat okozza. A helyreállítás vasárnap estére várható, a menetrend éjfélre állhat helyre a miskolci fővonalon.

Frissítés: október 25. 11:48

A nagyobb késések elkerülése érdekében több járat is egyesítve közlekedik a Kál-Kápolna−Füzesabony szakaszon.

Előzmény:

Vasárnap reggel negyed 8-tól nem működik üzemszerűen a biztosítóberendezés a miskolci fővonalon Kál-Kápolna és Füzesabony között, ezért a vonatok a fokozott biztonsági előírások betartásával közlekednek, 20-60 perccel megnő a menetidő.

Az érintett szakaszon a sorompók sem működnek, ezért a közúton közlekedőktől is azt kéri a vasúttársaság, hogy kellő körültekintéssel közelítsék meg a vasúti átjárókat.

A műszaki hiba helyreállításáig utasai türelmét kéri a vasúttársaság.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek