2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Új vezérigazgató-helyettes a Magyar Katolikus Rádióban

Új vezérigazgató-helyettes a Magyar Katolikus Rádióban

Spányi Antal megyéspüspök, a Magyar Katolikus Rádió Zrt. vezérigazgatója 2011. március 17-től Radetzky Andrást bízta meg a rádió vezérigazgató-helyettesi feladatainak ellátásával. Radetzky András , aki 2006 óta a Helyi Rádiók Országos Egyesületének elnöke, 1994-ben alapította a Fehérvár Rádiót, melyet mostanáig vezetett. 1995 és 2002 között dolgozott a német Deutsche Welle rádiónál, illetve hosszabb-rövidebb időt töltött el a Radio France International-nál,a BBC-nél, valamint a Radio Köln-nél. Jelenleg az ELTE Szociológia Doktori Iskolájának doktorandusz hallgatója.

2006-ban megválasztották a Magyar Public Relations Szövetség elnökségi tagjává, valamint a Helyi Rádiók Országos Egyesületének elnökévé, ez utóbbi tisztségében 2009-ben újraválasztották. A szakember a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészettudományi Karának megbízott oktatója.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…