2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Tűzijáték helyett, segítség az árvízkárosultaknak!

Tűzijáték helyett, segítség az árvízkárosultaknak!

„Mondjunk le az augusztus 20-i tűzijáték élményéről az árvízkárosultak javára!!!” – szól az egyik legnépszerűbb közösségi oldal felhívása, amelyhez mindössze néhány óra alatt több tízezren csatlakoztak.Ezenkívül kör e-mailek is elindultak ez ügyben., s ott is sok ezer már az egész országból aláírók száma.

A Facebook közösségi oldal csoportjához csatlakozók tehát az állami ünnep szokásos tűzijátékára szánt összeggel is segítenének az árvíz miatt bajbajutottaknak.Másodpercenként bővül az augusztus 20-i t tűzijátékról lemondók tábora a Facebook közösségi portálon. A hét elején indított kezdeményezés támogatói szívesen lemondanának az ünnepi eseményről, ha az erre szánt összeggel támogathatnák az árvízkárosultakat.A felhasználói csoporthoz egy nap alatt csaknem hetvenezren csatlakoztak.

A közösségi portálon és az e-mailen terjedő „Mondjunk le az aug. 20-i tűzijáték élményéről az árvízkárosultak javára!!!” elnevezésű csoport létrehozói azt szeretnék elérni, hogy az összes állami és önkormányzati rendezvényre szánt összegből az idén, múló látvány helyett maradandó segítség valósuljon meg.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek