2024. 07. 15. hétfő

Henrik, Roland
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Szijjártó Péter részt vesz az ENSZ 71. Közgyűlésén

Szijjártó Péter részt vesz az ENSZ 71. Közgyűlésén

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter jövő héten a magyar delegáció vezetőjeként vesz részt és szólal fel az ENSZ 71. Közgyűlésén New Yorkban.
A tárcavezető a multilaterális esemény margóján 27 kétoldalú találkozót is lefolytat, többek közt az orosz, az ausztrál, az iráni, a szingapúri, a libanoni és az egyiptomi külügyminiszterrel.

A külgazdasági és külügyminiszter felszólal az ugyanitt megrendezésre kerülő migrációs csúcson is, melynek egyik paneljét a máltai elnökkel vezeti majd, továbbá felszólal a Civilizációk Bizottságában, illetve további ENSZ fórumokon.

A magyar diplomácia vezetője látogatása során találkozik a New York-i zsidó szervezetek, valamint befektetni szándékozó vállalatokkal képviselőivel is, emellett pedig összeül az Amerikai-Magyar Üzleti Tanács.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…