2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Szijjártó Péter: Európának nincs választása

Szijjártó Péter: Európának nincs választása

Az illegális bevándorlási válság lassan egy éve tart. Az osztrák kancellár most bejelentette, hogy Ausztria változtat a nyitott kapuk politikáján, és szigorításokat vezet be. Jobb később, mint soha.
Az illegális bevándorlás azonban sokkal súlyosabb probléma annál, minthogy Európa egy éven keresztül az úgynevezett politikai korrektség foglya legyen. Ez a politikai korrektség valójában inkorrektség, mert nem arról beszél, amit mindenki lát, elhallgatja a valóságot, és megbélyegzi azokat, akik az igazat mondják.

A magyar kormány a kezdetektől azt mondja, amit gondol, és azt teszi, amit mond. Kiderült, hogy a velünk szembeni kritikák alaptalanok voltak, csak a magyar út járható. Az illegális bevándorlóknak nem egy új európai életet kell adnunk, hanem abban kell segítenünk, hogy a régi életüket visszakaphassák a szülőföldjükön.

Az osztrák kancellár alattomos zsarolását, miszerint, aki nem akar bevándorlókat befogadni, kevesebb EU-s forrást kapjon, határozottan visszautasítjuk. Magyarország teljesítette azokat a feltételeket, amelyek alapján jogosult az uniós forrásokra, ehhez az illegális bevándorlásnak semmi köze sincs.

Ha az európai vezetők egymás zsarolásával töltik az idejüket, akkor gyengítik Európát, ez megengedhetetlen és elfogadhatatlan. Különösen válságokkal terhelt időszakban.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek