2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Segítsük együtt környékünk rászoruló iskolásainak iskolakezdését!

Segítsük együtt környékünk rászoruló iskolásainak iskolakezdését!

Újra adományokat gyűjtenek a magyarországi Auchan Korzók! A tavaly karácsonyi jótékonysági akció sikere után ezúttal augusztus 19. és 28. között várják azokat, akik segíteni szeretnék a környékükön élő, nélkülözni kényszerülő gyerekek szeptemberi iskolakezdését.

Az Auchan Korzók és a magyarországi Auchan áruházak egy jótékonysági akció keretében támogatják a rászoruló iskoláskorú gyerekek őszi iskolakezdését. A kampány idején, augusztus 19. és 28. között a 18 magyarországi Auchan Korzóban várják a régi, de még használható iskolaszereket: iskolatáskákat, tolltartókat, számológépeket, vonalzókat és mindent, amire szüksége lehet a gyerekeknek a különböző tanórákon. Továbbá nagy örömmel fogadják a kinőtt vagy megunt, de még jó állapotban lévő ruhákat, amelyekben a gyerekek iskolába járhatnak, vagy akár fel tudják venni azokat iskolai rendezvényeken is.

A felajánlásokat a rászorulóknak helyi szervezetek, alapítványok, gyermekvédelmi központok, gyermekotthonok segítségével juttatják el. Az adományozóknak a segítségért cserébe pedig akár 50%-os vásárlási kedvezményre jogosító kuponokat ajánlanak fel, amelyeket az Auchan Korzó legtöbb üzletében és az Auchan áruházakban is fel  lehet felhasználni szeptember végéig.

Az Auchan Korzók Gyűjtőpontjain a nyitva tartási napokon 10 órától 18 óráig várják az adományokat.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek