2024. 04. 24. szerda

György
1 EUR 394 HUF
1 GBP 457 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Összefogásra szólítottak a budapesti tüntetésen

Összefogásra szólítottak a budapesti tüntetésen

Résztvevők a munka törvénykönyvének az önkéntes túlmunkaidő bővítéséről szóló módosítása elleni tüntetés után a Lánchídon 2019. január 19-én.

Résztvevők a munka törvénykönyvének az önkéntes túlmunkaidő bővítéséről szóló módosítása elleni tüntetés után a Lánchídon 2019. január 19-én. – © MTI/Balogh Zoltán
Budapest – Az összefogás szükségességét és az állampolgári jogokért való felelősségteljes kiállás fontosságát hangsúlyozták a munka törvénykönyve módosítása ellen szervezett budapesti tüntetés szónokai szombaton a Várkert Bazárnál.

A tüntetők között látni lehetett magyar, európai uniós és árpádsávos zászlókat, valamint a Jobbik, az MSZP, az LMP és a Momentum lobogóit.

Az Álljon le az ország – Budapest blokád címmel meghirdetett demonstráció résztvevői négy irányból érték el a Várkert Bazárt, a Szabadság híd, a Blaha Lujza tér, a Hősök tere és az Oktogon voltak a gyülekezőhelyek.

Több vidéki városban is szerveztek kormányellenes demonstrációkat, ezeket a budapesti tüntetés résztvevői kivetítőn figyelhetik.

– MTI –

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek