2024. 07. 24. szerda

Kinga, Kincső
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Morvai: az áprilisi választáson Magyarország jövője dől el
Morvai: az áprilisi választáson Magyarország jövője dől el

Morvai: az áprilisi választáson Magyarország jövője dől el

Morvai: az áprilisi választáson Magyarország jövője dől elA következő 27 napban sorsfordító döntést kell előkészíteni, mert Magyarország jövője dől el az áprilisi 11-i választáson – mondta a Jobbik fővárosi ünnepi rendezvényén Morvai Krisztina. A párt európai parlamenti képviselője, államfőjelöltje az V. kerületi Szent István téren felolvasta a 12 pontot, majd ezeket egyenként végigvette, és újraértelmezte őket. A 12 ponttal összefüggésben kitért többi között a politikusok elszámoltatására, egy úgynevezett magyar bank létrehozására, illetve Budaházy György és társai szabadon bocsátására is. Beszéde végén azt mondta: hisz abban, hogy ezeket az elképzeléseket meg tudják valósítani.

Vona: a Jobbik választási győzelemre készül

Vona Gábor, a Jobbik miniszterelnök-jelöltje szerint pártja győzni akar és győzni fog az áprilisi választásokon. A Jobbik elnöke a párt március 15-i nagygyűlésén tartott beszédében hangsúlyozta: a Jobbik kormányra kerülése esetén „mindenki és minden a helyére kerül”. Vona Gábor szerint ez a többségnek igazságot, míg például a „politikus bűnözőknek” börtönt fog jelenteni.

A Bazilikától egészen Szent István tér közepéig, a Jobbik nagygyűlésének színpadáig zárt alakzatban, kettős sorfalat alkotva állt mintegy száz egyenruhás, újságírói kérdésre válaszolva magukat az Új Magyar Gárda tagjainak nevezték. A kettős sorfalat egymásnak háttal fordulva alkotó egyenruhások terepszínű nadrágot, fekete bomberdzsekit, fekete bakancsot és fekete barettsapkát viseltek. A sapkákra részint zöld, részint piros háromszögek voltak varrva, amelyet az egyenruhások – szintén újságírói kérdésre válaszolva – rangjelzésnek neveztek.

Szegedi Csanád: az MSZP ne induljon el a választásokon

Az MSZP ne induljon el az április 11-i választáson – fogalmazta meg a Jobbik rendezvényén követelésüket Szegedi. A párt európai parlamenti képviselője a március 15. évfordulója alkalmából tartott nagygyűlésen kijelentette, hogy a Magyar Szocialista Párt „a halál pártja Magyarországon”. Az MSZP a „kirekesztés és az erőszak pártja” is – tette hozzá -, s mint mondta, haragjuk „az MSZP-t el fogja törölni a föld színéről”. A választásokról szólva azt mondta, hogy április 11-én az elmúlt 65 évről hoznak döntést, a Jobbik számára nincs 2014 vagy 2018, 2010 van „most vagy soha, nincs több esélyünk”.

 

 

 

 

 

(MTI)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…