2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Megnyílt a korcsolyapálya a Dunántúl második legnagyobb temploma előtt

Megnyílt a korcsolyapálya a Dunántúl második legnagyobb temploma előtt

Elegendő vastagságú,és minőségű lett a jég,így indulhat a korcsolyázás Pápán. A jégpályára egyszerre körülbelül,száz korcsolyázó mehet rá.

Boros Katalin,a teret üzemeltető Pápai Platán Nonprofit Kft.ügyvezetője a papa-ma.hu-nak elmondta,a jégpályán minden nap 13 órakor indul az első turnus,ami azt jelenti,hogy előtte fél órával nyitják a pénztárt. Egy turnus 2 óra időtartamú,ezt követi 1 óra jégkészítés szünet,így a második turnusban 16 órakor léphetnek pályára a korcsolyázók. A jégpálya vasárnaptól csütörtökig 13 és 18 óra között üzemel,míg pénteken és szombaton 13 és 21 óra között.
Egy turnusra 800 forint a belépő,kivéve az 5 évesnél fiatalabbak-szülői kísérettel-díjmentesen használhatják a pályát. A sportoláshoz 800forintért lehet korcsolyát kölcsönözni,jelenleg 180 pár korcsolya áll rendelkezésre. Ezeket,rendszeresen élezni fogják,de a saját korcsolyák élezésére is lesz lehetőség. A korcsolyakölcsönző mellett büfét és melegedő faházat is kialakítottak,két faházban pedig,ruhatárat üzemeltetnek. A pálya mentén álló kiszolgáló faházak egyikében mosdót alakítottak ki,így még a korcsolyát sem kell levenni,ha valaki a mosdót akarja használni. A jégpályára egyszerre körülbelül,száz korcsolyázó mehet rá,ezzel a létszámmal,biztosítható,hogy igazán élményt nyújtson a jeges szórakozás.
Ha marad a tavasziasan enyhe időjárás,lesznek olyan napok,amikor nem tud üzemelni a jégpálya-hasonlóan az ország más szabadtéri pályáihoz –figyelmeztetett az  építők után az üzemeltető is.


Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek