2024. 06. 20. csütörtök

Rafael
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Gyors segítség a Karya károsultjainak

A Fun in Europe amerikai utazásszervező cég Európában nyújt gyors segítséget a Karya Tour, és az anyacége, a Sunspot incoming operator utasainak.
„Sajnálatos dolognak tartjuk a Sunspot és a Karya esetét. Tudjuk, hogy mennyire fájdalmas lemondani egy rég áhított utazásról, főleg, ha az utas nem vétkes az út megsemmisülésében. Ezért döntöttünk úgy, hogy gyors segítséget nyújtunk mindazoknak, akik ennek a szerencsétlen helyzetnek estek áldozatául, hogy ne kelljen lemondaniuk a nyaralásukról.” –mondja Shannon McKenzie, a cég képviselője.

A segítség nemzetközi szintű, azaz az Sunspot többi leányvállalatára is vonatkozik Szlovákiában, Ukrajnában, Lengyelországban, Oroszországban és a környező országokban.
A cég vállalja, hogy aki bizonyítani tudja, hogy lefoglalta utazását a Karya Tournál, vagy a Sunspotnál bármelyik országban, annak a szabad helyek függvényében, azonos áron biztosítják az utazást az adott időszakra. További ingyenes városnézéseket, ékszer- és bőrgyár látogatásokat, golfozási lehetőségeket, és egyéb programokat, ajándékcsomagokat ajánlanak fel a károsultaknak, függően a lefoglalt út és a szálláshely típusától.
Aki nem ragaszkodik Törökországhoz vagy Egyiptomhoz, annak kedvezményekkel kedveskednek minden meghirdetett útjukból, vagy az egyénileg összeállított, személyre szabott ajánlatokból.
McKenzie hangsúlyozza, hogy a cégnek mindig az utasok elégedettsége és boldog hazatérése a legfontosabb, és mindig szem előtt tartják, hogy ilyenkor a vendégek pihenni szeretnének, majd jókedvűen hazatérni. Felejthetetlen élményekre vágynak, de kizárólag pozitív értelemben.

A jelentkezőket az alábbi címen és telefonszámon várják (magyar nyelven):
info@havefunineurope.com
+36 70 773 5003

További részletes információk (angol nyelven) a honlapon: http://www.havefunineurope.com/offers-for-you/for-karya-guests/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

A Nemzeti Választási Bizottság úgy döntött, hogy újraszámolják az érvénytelen szavazólapokat, amiket a vasárnapi önkormányzati választás során adtak l…

További cikkek