2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Az IKEA SMILA fali lámpák zsinórja fulladásveszélyt jelenthet

Az IKEA SMILA fali lámpák zsinórja fulladásveszélyt jelenthet

Az IKEA arra kér minden vásárlót, aki IKEA SMILA fali lámpát vásárolt, hogy haladéktalanul ellenőrizze a lámpa elhelyezését, és győződjön meg arról, hogy a gyermek nem éri el a lámpát és a vezetéket, amennyiben azok a rácsos ágy, kiságy vagy járóka közelében vannak felszerelve.

Továbbá ellenőrizze, hogy a vezeték biztonságosan a falhoz van rögzítve. A lazán rögzített zsinórok csecsemőkre és kisgyermekekre fulladásveszélyt jelentenek.

Arra kérik a vásárlókat, hogy lépjenek kapcsolatba az áruházak cserepultjánál dolgozó munkatársakkal, vagy forduljanak a vevőszolgálathoz az (1) 460-3160-as telefonszámon, hogy átvehessék az ingyenes kiegészítő készletet, mely egy fulladásveszélyre figyelmeztető címkét, biztonsági útmutatót és öntapadós rögzítőket tartalmaz a lámpa zsinórjának falhoz rögzítéséhez.

Az IKEA emlékeztetni szeretné a vásárlóit, hogy bármely zsinóros termék, például árnyékoló vagy roló fulladásveszélyt jelenthet. Hozzáférhető zsinórokat, vezetékeket kisgyermekektől mindig biztonságos távolságban kell elhelyezni.

Az IKEA elnézést kér mindenkitől az esetleges kellemetlenségekért.
Forrás:NFH

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek