2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Az enyhe téli időjárás miatt folytatódnak az útépítések

Az enyhe téli időjárás miatt folytatódnak az útépítések

Az enyhe téli időjárásnak köszönhetően folytatódnak a vasúti és az útfejlesztési beruházások – közölte a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. szombaton az MTI-vel.
A tájékoztatás szerint így például a váci vasútállomáson az épületfelújításokat a kivitelező cég a téli időszak ellenére is folytatni tudja.

A Szajol-Püspökladány vasúti vonal felújítása keretében – a törökszentmiklósi felvételi épület felújítása is befejeződött, az épületet már át is adták.

Az enyhe időben az útépítéseket sem kellett leállítani az új nyomvonalon épülő útszakaszoknál, a kivitelezés az előkészítő munkálatokkal csökkentett téli üzemmódban, de tovább folytatódhatott – írták.

Közölték azt is, hogy a miskolci és a nyíregyházi elkerülőnél, az M3-as autópálya 49. számú főút – Vásárosnamény közötti szakaszán, valamint az M85-ös Győr-Csorna közötti szakaszán is végeznek földmunkákat.

-MTI-

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…