2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • A kormány várhatóan szeptember 8-án benyújtja a jövő évi büdzsé tervezetét
A kormány várhatóan szeptember 8-án benyújtja a jövő évi büdzsé tervezetét

A kormány várhatóan szeptember 8-án benyújtja a jövő évi büdzsé tervezetét

A kormány várhatóan szeptember 8-án benyújtja a jövő évi büdzsé tervezetétA kormány és a pénzügyi tárca arra törekszik, hogy gyorsítsa a jövő évi költségvetés elkészítésének menetét, ezért a 2010. évi büdzsé tervezetét már szeptember 8-án szeretné benyújtani a kormány a parlamentnek – mondta Pichler Ferenc, a Pénzügyminisztérium (PM) szóvivője az MTI-nek.

Az MTI annak kapcsán kérdezte a PM szóvivőjét, hogy szerdán a Magyar Közlönyben megjelent a kormány második féléves részletes munkaterve. Pichler rámutatott: a Pénzügyminisztériumban ennek megfelelően egy szorosabb menetrendet alakítottak ki, amelynek értelmében a jövő évi költségvetés tervezete már szeptember elején a kormány elé kerülhet.

A pénzügyi tárca azzal számol, ha sikerül tartani ezt a szigorú menetrendet, akkor a büdzsé tervezetét már szeptember 8-án benyújthatja a kormány a parlamentnek – mondta a szóvivő.

 

(MTI)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…