2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF

Halálos gázolás Garadnán /Frissítve/

Egy gyalogos férfit ütött el Garadnán egy személyautó.

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2023. március 10-én 18 óra után, Garadnán a Fő út 6. szám előtt. Az eddigi információk szerint egy 33 éves helyi férfi az úttesten gyalogolt, és egy arra közlekedő személyautó elütötte. A balesetben a gyalogos olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A rendőrök a helyszínelés idejére a forgalmat a település mellékútjaira terelték.

Fokozott körültekintéssel közlekedjenek!

 

Halálos gázolás Garadnán – Frissítve!

2023. 03. 11., szo – 09:21
Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Egy gyalogos férfit ütött el Garadnán egy személyautó, a sofőrt a rendőrök három órán belül elfogták, gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe is vették.

 

Mint arról korábban beszámoltunk, halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2023. március 10-én 18 óra 30 perc körül, Garadnán a Fő út 6. szám előtt. Az eddigi információk szerint egy 33 éves helyi férfit az úttesten, egy arra közlekedő személyautó elütötte. A balesetben a gyalogos olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Az autó vezetője a balesetet követően megállt, majd segítségnyújtás nélkül tovább közlekedett.

 

A rendőrök sikeres adatgyűjtésének eredményeként három órán belül otthonában elfogták a novajidrányi sofőrt.

 

Az egyenruhások a férfit a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányságra történő előállítását követően – halálos közúti baleset okozása vétség, illetve segítségnyújtás elmulasztása bűntett – elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették.

 

 

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek