2024. 04. 17. szerda

Rudolf
1 EUR 393 HUF
1 GBP 460 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Hajdú-Bihar megyét Balogh Arina képviseli a Miss Hungary döntőjében!

Hajdú-Bihar megyét Balogh Arina képviseli a Miss Hungary döntőjében!

Hajdú-Bihar megyéből Balogh Arina indulhat a Nemzeti Szépségversenyen, a La Burrata Mozzarella Miss Hungary 2022-es döntőjében, a Nemzeti Királynőválasztáson december 11-én Budapesten az Aquaworld Hotel Amazonas dísztermében.

Csupán 150 néző jelenlétében zajlik a királynő koronázása, viszont az Oxygen Music győri stábja tv felvételt készít az eseményről.
A színes programok, Dinasma bemutató, Freelusion Show mellett a 26 tagú mezőny több tourral mutatkozik be, és a zsűri dönthet a Crystal kis és nagy estélyi, valamint a Paloma fürdőruhás felvonulás alapján a döntőbe jutottak sorsáról. Első ízben a Miss Hungary karitatív célt tűzött ki maga elé, a Kéz a kézben alapítvány által segített autista gyermekeket fogja támogatni adományával.

Balogh Arina, 9-es rajtszám, Tini

„Balogh Arina vagyok, 18 éves, egy határmentén lévő kis falun, Ártándon lakom a családommal, bár jelenleg legtöbbet Budapesten tartózkodom, mivel most kezdtem meg egyetemi tanulmányaimat a Nemzeti Közszolgálati Egyetem közigazgatás szervező szakán.
Szabadidőmben törekszem a változatosságra. Életemben jelentős szerepet játszik a sport, próbálok minél egészségesebb életet élni, bár édesanyám töltött káposztájának nem tudok ellenállni. Gyakran az olvasás, a zenehallgatás, a főzés és a festés az, ami segít kikapcsolni, ha kicsit ki szeretném zárni a világot.
Modellkedni 13 éves koromban kezdtem el, ekkor vettem részt az első szépségversenyemen is. Szeretnek ezzel komolyabban foglalkozni, hiszen kislány korom óta érdekel a divat.”

 

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Bronzérem az Euro Trophy-n
Szabó Bende ROTAX MAX Euro Trophy Genk - 2024.04.12-14. KSB Racing Team Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Tro…

További cikkek

Bronzérem az Euro Trophy-n
Szabó Bende ROTAX MAX Euro Trophy Genk - 2024.04.12-14. KSB Racing Team Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Tro…