2024. 07. 27. szombat

Olga, Liliána
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Hajdú-Bihar megyét Balogh Arina képviseli a Miss Hungary döntőjében!

Hajdú-Bihar megyét Balogh Arina képviseli a Miss Hungary döntőjében!

Hajdú-Bihar megyéből Balogh Arina indulhat a Nemzeti Szépségversenyen, a La Burrata Mozzarella Miss Hungary 2022-es döntőjében, a Nemzeti Királynőválasztáson december 11-én Budapesten az Aquaworld Hotel Amazonas dísztermében.

Csupán 150 néző jelenlétében zajlik a királynő koronázása, viszont az Oxygen Music győri stábja tv felvételt készít az eseményről.
A színes programok, Dinasma bemutató, Freelusion Show mellett a 26 tagú mezőny több tourral mutatkozik be, és a zsűri dönthet a Crystal kis és nagy estélyi, valamint a Paloma fürdőruhás felvonulás alapján a döntőbe jutottak sorsáról. Első ízben a Miss Hungary karitatív célt tűzött ki maga elé, a Kéz a kézben alapítvány által segített autista gyermekeket fogja támogatni adományával.

Balogh Arina, 9-es rajtszám, Tini

„Balogh Arina vagyok, 18 éves, egy határmentén lévő kis falun, Ártándon lakom a családommal, bár jelenleg legtöbbet Budapesten tartózkodom, mivel most kezdtem meg egyetemi tanulmányaimat a Nemzeti Közszolgálati Egyetem közigazgatás szervező szakán.
Szabadidőmben törekszem a változatosságra. Életemben jelentős szerepet játszik a sport, próbálok minél egészségesebb életet élni, bár édesanyám töltött káposztájának nem tudok ellenállni. Gyakran az olvasás, a zenehallgatás, a főzés és a festés az, ami segít kikapcsolni, ha kicsit ki szeretném zárni a világot.
Modellkedni 13 éves koromban kezdtem el, ekkor vettem részt az első szépségversenyemen is. Szeretnek ezzel komolyabban foglalkozni, hiszen kislány korom óta érdekel a divat.”

 

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Farkasházi Réka izgalmas nyara
Sztárvendégekkel ünnepli 18. születésnapját az ország egyik legnépszerűbb gyerekzenekara „Egy újabb mérföldkőhöz érkeztünk, azt hiszem” - kezdi Far…
Ott segítünk, ahol tudunk…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei nem először, és valószínűleg nem is utoljára jeleskedtek közúti balesetnél. Eg…

További cikkek

Best of Program
2024.augusztus 8–31., Magyar Képzőművészeti Egyetem, Barcsay terem, Aula (1062 Budapest, Andrássy út 69–71.)   augusztus 8. csütörtök, 19…