2022. 09. 27. kedd

Adalbert
1 EUR 409 HUF
1 GBP 457 HUF

Folytatódik a határvadász toborzás

A elmúlt napokban Telkibányán, Perén és Sajószögeden megtartott falunapokon toboroztak a rendőrök.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság egyenruhásai 2022. augusztus 13-án, Telkibányán, Perén és Sajószögeden is felállították toborzópontjaikat. A falunapokon megjelent helyi lakosok teljes részletességgel tájékoztatást kaptak a szerződéses határvadász szolgálatról, a feladatellátásról, a jelentkezés feltételeiről és módjáról, valamint az illetményről és az egyéb juttatásokról.

Az érdeklődőknek jelentkezési egységcsomagot nyújtották át munkatársaink.

A képzéssel kapcsolatban online az alábbi linken informálódhatnak:

https://www.police.hu/szerzodeses-hatarvadasz-kepzes

A Legyél Te is Rendőr Facebook oldalon folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek a határvadász hivatással.

A képzésekkel kapcsolatban forduljanak bizalommal a Borsod-Abaúj Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatához, a megye valamennyi rendőrkapitányságának, rendőrőrsének vagy határrendészeti kirendeltségének munkatársaihoz, illetve a rendőrség honlapján is megtalálnak minden fontos tájékoztatást a jelentkezéshez.

Legyél Te is szerződéses határvadász, vegyél részt államhatárunk védelmében!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

A Rally Legendre teszteltünk!
Köbliék a Rally Legend előtt kicsit megmozgatták a Skoda Feliciat. 58 verseny kilométert és 7 gyorsot teljesített a Sopia-Net Mediterrán Rally az Int…

További cikkek