2024. 06. 20. csütörtök

Rafael
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Főkapitányi elismerés: Évet értékelt a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője

Főkapitányi elismerés: Évet értékelt a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság 2021. évben végzett tevékenységét értékelte dr. Kiss Attila r. vezérőrnagy, megyei rendőrfőkapitány.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője dr. Kiss Attila r. vezérőrnagy 2022. február 10-én, ünnepélyes állománygyűlés keretében értékelte az elmúlt év tevékenységét. Az évértékelő értekezlet elöljárója dr. Balogh János r. altábornagy országos rendőrfőkapitány volt.

A megyei rendőrfőkapitány értékelte és elemezte a főkapitányság 2021. évi munkáját, feladatait, majd a 2022-es évre vonatkozóan meghatározta a főbb célkitűzéseket, zárásként pedig köszönetet mondott a teljes személyi állománynak a szakszerűen végrehajtott munkáért.

Az országos rendőrfőkapitány beszédében kiemelte, hogy a főkapitányság sikeresen, és jól hajtotta végre a 2021. évre meghatározott feladatokat, amely szolgálatért elismerését fejezte ki Borsod-Abaúj-Zemplén megyei munkatársainak.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …

További cikkek