2024. 04. 23. kedd

Béla
1 EUR 394 HUF
1 GBP 456 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Főkapitányi elismerés a bátor helytállásért

Főkapitányi elismerés a bátor helytállásért

Dicséretben és elismerésben részesítette a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője azokat az állampolgárokat és rendőröket, akik részt vettek egy miskolci támadó elfogásában.

Mint arról a rendőrség korábban már hírt adott: 2022. május 29-én, Miskolcon késsel rátámadtak egy trafikos eladóra. A rabló több mint 100 ezer forinttal és némi dohánytermékkel távozott a helyszínről. A sértett azonnal riasztást adott a Telmon Kft. diszpécserszolgálatához, ahonnan rögvest értesítették a rendőrséget az eseményekről. Mindeközben az eladónő segítséget kért az utcán egy férfitól is. Raffael László határozott fellépése eredményeként visszatartotta a támadót az időközben kiértesített rendőrök helyszínre érkezéséig, akik a tetthely közelében elfogták a rablót.

Dr. Kiss Attila r. vezérőrnagy a főkapitányság vezetője, és Szűcs Tibor a Telmon Kft. ügyvezető igazgatója szolgálati feladatainak kiemelkedő ellátásáért, az eredményes rendőri intézkedés elősegítése, valamint a jogsértés elkövetőjének előállítása érdekében nyújtott kiemelkedő teljesítménye miatt dicséretben és elismerésben részesítette:

Simó Zoltán r. zászlóst, a Miskolci Rendőrkapitányság Vasgyári Rendőrőrs körzeti megbízottját;

Bak Attila r. őrmestert, a Miskolci Rendőrkapitányság Vasgyári Rendőrőrs járőrét;

Balogh Bernadette r. századost a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központ főügyeletesét, továbbá Raffael Lászlót, és az érintett Nemzeti Dohánybolt eladónőjét.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A lakás beltéri világítása
A lakás világítótesteinek kiválasztásakor számtalan különféle szempontot kell figyelembe venni, éppen ezért a beltéri lámpák választéka is igen széles…