2024. 07. 26. péntek

Anna, Anikó
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF

Felgyújtotta a nagyszülei házát

A rendőrök őrizetbe vették azt a perkupai fiatalembert, aki bosszúból felgyújtotta a nagyszülei házát, majd több hozzátartozóját is megfenyegette.

Az Edelényi Rendőrkapitányság rongálás és önbíráskodás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 23 éves perkupai férfival szemben.

A gyanúsított és nagyszülei között vita alakult ki egy a nagyszülők tulajdonában álló perkupai ház értékesítésével összefüggésben.

Mivel a nézeteltérést nem tudták tisztázni, ezért az unoka 2021. október 25-én az esti órákban betört a lakatlan ingatlanba, ott benzint locsolt szét, majd felgyújtotta a házat.

A tűzeset bejelentését követően a járőrök másfél órán belül felkutatták és Sajóvámoson el is fogták az elkövetőt, akit a rendőrkapitányságra előállítottak, vele szemben büntetőeljárást indítottak, majd a beismerő vallomás megtétele után szabadon bocsátották.

A férfi – a rendőrségről való távozása után – telefonon hívta fel a nagyapját és több hozzátartozóját is megfenyegette, hogy agyonüti őket.

A rendőrök ezt követően ismét felkutatták a férfit, – akit ekkor már Miskolcon fogtak el – ismét előállították a rendőrkapitányságra, majd újabb kihallgatását követően őrizetbe is vették.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Farkasházi Réka izgalmas nyara
Sztárvendégekkel ünnepli 18. születésnapját az ország egyik legnépszerűbb gyerekzenekara „Egy újabb mérföldkőhöz érkeztünk, azt hiszem” - kezdi Far…
Ott segítünk, ahol tudunk…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei nem először, és valószínűleg nem is utoljára jeleskedtek közúti balesetnél. Eg…

További cikkek

Best of Program
2024.augusztus 8–31., Magyar Képzőművészeti Egyetem, Barcsay terem, Aula (1062 Budapest, Andrássy út 69–71.)   augusztus 8. csütörtök, 19…