2023. 09. 25. hétfő

Eufrozina, Kende
1 EUR 387 HUF
1 GBP 446 HUF

Elvitte az autóbuszt

A rendőrök elfogták azt az alkalmi sofőrt, aki egy Dédestapolcsányban parkoló autóbuszt tört fel, és ittasan, jogosítvány nélkül elvitte, majd Csernelyen a járművel árokba hajtott.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele bűntett és ittas járművezetés vétség megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 30 éves dédestapolcsányi férfival szemben. Az adatok szerint az elkövető 2023. augusztus 25-én éjfél után egy Dédestapolcsányban parkoló buszt feltört, és elindult vele, majd Csernelyen, a Dózsa György úton árokba hajtott.

A bejelentést követően járőrök intézkedtek a vezetői engedéllyel sem rendelkező férfi ellen, aki egy távolsági buszjáratra szállva próbált elmenekülni. A rendőrök a férfival szemben alkoholtesztert alkalmaztak, mely pozitív értéket mutatott, így előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság engedély nélküli vezetés elkövetése miatt szabálysértési eljárást is kezdeményezett a sofőr ellen.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Madárlátta maláta
Egy sör nem sör, tartja a mondás, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) következő árverésén nyertes licitáló akár többet is főzhet. A meghirdetett gyártó…

További cikkek