2022. 05. 27. péntek

Hella
1 EUR 392 HUF
1 GBP 460 HUF

Elismerések a Rendőrnap alkalmából

A megyeszékhelyen tartott ünnepségen a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai, és társszervek vezetői részesültek elismerésben.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság épületében Dr. Kiss Atilla r. vezérőrnagy rendőrfőkapitány 2022. április 29-én a Rendőrnap alkalmából adott át elismeréseket.

Az Országos Rendőr-főkapitányság és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője kiemelkedő szakmai munkájuk elismeréseként rendfokozatban soron kívül előléptetett 6 tisztet, illetve 14 tiszthelyettest.

A szakterületükön nyújtott kiemelkedő tevékenységükért dicséretben és jutalomban részesült további 16 rendőr, és összesen kilenc rendvédelmi igazgatási alkalmazott, valamint munkavállaló.

Dr. Kiss Attila r. vezérőrnagy a rendőrség munkáját a leginkább tárgyszerűen, magas szakmai színvonalon és hitelesen bemutató médiapartner, Mag Dóra szerkesztő-riporter részére Aszaly Antal díjat adományozott. Ezen túlmenően a megyei rendőr-főkapitányság szakmai munkájának támogatásáért a Rendőrség Napja alkalmából „Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányságért emlékérem” elismerésben részesítette Dr. Fülöp Györgyöt Tiszaújváros polgármesterét, és Csóra Györgyöt, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Polgárőr Szövetség elnökét.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum